fortfarande 50% på läpparna! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

fortfarande 50% på läpparna!

Nu är det ett tag sedan jag fyllde på mina läppar så nu har jag slutresultatet här! Dessutom måste jag påminna er om att det fortfarande är erbjudande i oktober månad, alltså får ni 50% rabatt där jag gör mina läppar!

Stället ligger precis vid tågstationen i Hässleholm, och Hässleholm är ett ställe som det är sjukt enkelt att ta sig till så passa på! Nu kostar det liksom bara 1500 kr för en läppförstoring. Det håller i cirka ett halvår också, så himla värt =) Dessutom kan man såklart bestämma själv hur man vill ha det. Om ni är intresserade så släng iväg ett mail till Petra som gör läpparna sisterpetras@gmail.com , eller maila mig om ni vill ha hennes nummer så att ni kan smsa henne. 

Här har jag försökt få till bilder så ni ska få se lite före och efter. Det är svårt att få bra på bild, men de är fylligare nu iallafall och jag är lika nöjd som vanligt. : )

lä1

IMG_4340

IMG_4331

lä2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Meme

    İstişare toplantısına bfctfcn DEDEM Kd6YLdcLER daivdliter.Her nerede olursa olsun Alanya da ki Kaynaşma ve Tanışma Yemekli Toplantısına herkes daivdliter.Hatta yurtdışında ki kf6ylfclerimizde bilhassa daivdliterler.Kf6ylfclerimiz hep birlikte kaynaşıp hoşbeş edelim.Birlik Olalım Beraber Hareket Edelim(birlikten gfce7 doğar) .Teknoloji sayesinde dfcnya artık kfce7fck bir kf6y!!! (SORU VE Gd6RdcŞLERİNİZ İc7İN TELEFONLARIMIZ YAZILMIŞ.ARAYABİLİRSİNİZ )

  2. sandra

    Så himla snyggt 🙂  Synd att man inte bodde närmare, då hade jag gått dit på en gång! Ha alltid vela pröva att göra en läppförstoring, de är så snyggt när de blir riktigt gjort! 🙂  

Annons
stats