framme på hotellet i lund! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

framme på hotellet i lund!

Vi kom fram till hotellet för två timmar sen efter att vi hade gått fel i typ en timme. Vi gick åt fel håll och fick gå efter vägbeskrivningar på våra appar osv haha helkaos!!! Men vi kom fram tillslut, efter att ha upptäckt att vi hade gått i cirklar. (OBSERVERA ATT VI GICK I TYP EN TIMME).

Men det var det värt! Vi är på plats, har packat upp alla våra saker så nu ser rummet verkligen bebott ut och kylen är full av det som vi ska bli fulla av imorgon =) Dessutom väntade världens bästa mat.. TACOSBUFFÉ OCH EFTERRÄTT! Sjukaste efterrätten.. Massa kakor, kladdkaka och glassbuffé.. Det satt som en smäck i kistan kan jag lugnt påstå 😉 Nu ska jag färga Sabinas hår och sedan ska vi gå till spa´t här på hotellet och bubbla bubbelpool, så himla mysigt =) Vi måste ju ladda upp inför imorgon.

2

Det kom in ett gäng killar och jag fick för mig att visa mitt finaste bordskick. Lite choklad på tänderna och världens finaste smile. Jag tror att de killarna ville ligga med mig direkt när de såg mig. Tror inte ni det?

3

4

Sabina håller på att rensa sitt rum så hon gav mig en goodiebag. Kollar man till höger ser det ut som om hon tror att jag ska på korvkalas imorgon.
1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annelie

  Passar ju bra att du fick ett kådispaket ju, med ditt smile med chokladen där på tandraden drar ju till sig “korvar” till tusen ju 😉
  Hoppas ni får en hur trevlig Valborg som helst! Bo på hotell är absolut inte fyskam, hur skönt som helst, med pool o allt. gött gött. Vi (jag o killen) ska bara kolla brasan vid Lerberget i Höganäs, se lite fyrverkerier o sedan trampa hem för natten. inget större. (känner inte heller för att fira, med tanke på vad som hänt nu i helgen…) ;(
  kramar <3

 2. Sara

  Hahaha sexigt värre! Vill också ha massa glass och kakor! ):
  Vart håller du hus imorgon? Stadsparken? (: hade varit roligt att få se dig! ^^

Annons
stats