Från palmer till regn | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Från palmer till regn

GODMORGON! 😀
Vaknade upp i min egna säng idag, direkt när jag kollade ut genom fönstret så såg jag att min utsikt med palmer och sol var ersatt med ösregn och grått. Så himla kul.. Not. Men igår hämtade min familj och min pojkvän mig på stationen och min lilla vovve zelma var också där. aaw hihi! Jag började dock gråta när jag sa hejdå till Sabina.. Idag får vi se vad som händer, jag ska iallafall äta ALLT jag ser. Att vara utan riktig mat en vecka var minsann jobbigt hehe.

20120310-103727.jpg

20120310-103755.jpg

20120310-103803.jpg

20120310-103813.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zandra

    Den bilden med rondellen, den är tagen i Markaryd utan tvekan, vad gör du där? Jag har ju min syrra hemma nu, men jag brukar vara hos henne, bor max 1km där ifrån, fan att jag inte har sett dig, min störtsta dröm är att träffa dig underbara männsika!! Otur helt enkelt.., fel plats på fel tillfälle..

  2. Charlotte

    Hahaha usch vad tråkigt att komma hem till detta. Men mysigt med familj, pojkvän och lilla vovven i alla fall! Hoppas du får en toppen helg med dina nära och kära!

Annons
stats