Fredag, hög på livet. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Fredag, hög på livet.

det är jättetråkigt att blogga när ni är dåliga på att kommentera. är det verkligen så tråkigt att läsa när jag är iväg osv? isåfall slutar jag dela med mig av det så slipper ni det!

Jag får se när jag bloggar igen, typ på söndag eller nånting när jag kommit hem. Tappar lusten!
Nu är det fredag iallafall och vi ska dricka champagne och fixa oss. Vi har shoppat idag, jag hittade 4 par skor som jag visar mer när jag kommer hem. Ha de bra sålänge så lever jag loppan här borta. Hejs.

20140228-184513.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. :))

  Ni ser ut och ha det rätt så mysigt där nere, bilderna är också jättefina!, Din blogg är en utav den bästa som jag läser, du ger en isperation(osäker på stavningen där dock)och det är alltid lika kul o läsa din blogg för du kommer alltid på en massa bra saker o skriva om. Passa på och njut dom här sista dagarna innan ni ska åka hem igen, glöm inte bort att din blogg är bra och att även du är en grym människa !

  Kram och kärlek till dig 🙂

 2. Sandra

  Ingen mening att kommentera när du inte svarar! 🙂
  Och sluta inte blogga, tycker faktiskt om att läsa när du är på semester.
  Kram kram

 3. jesse

  Måste man verkligen kommentera varje gång man läser då?
  Jag läser din blogg hela tiden och följer på instagram, tycker du är grym! men jag kommenterar sällan, då jag inte vet vad jag ska kommentera.

  Observera, jag menar inte att vara dryg med denna kommentaren, undrade bara.
  Vill du ha fler kommentarer så kommer jag kommentera mer 😉

  Tack för en fantastisk blogg!

 4. johanna

  men neeej, blogga! blir så glad av att läsa din blogg, det är den första jag klickar mig in på varje dag 🙂 har inte läst din blogg så länge men har fastnat stenhårt!

 5. Hannah

  inge kul att kommentera när du inte svarar på det mesta man skriver! Jag skrev för nån månad sen att jag hade en dröm om dig och berättade allting som hände men du svarade liksom inte… Det har hänt andra gånger också, inte så kul att kommentera och dela med sig då!

 6. Sara

  Riktigt snygga skor! Jag tänker faktiskt skylla på att jag inte varit inne här på några dagar (mycket i skolan) men nu så! Förstår att det inte är så kul om ingen kommenterar. Hoppas ni har det bra där borta (:

 7. Elin

  De e ju inte de att ja tycker du e tråkig(isåfall skulle ja ju inte va på din blogg!) men jag e otroligt dålig på att kommentera tyvärr. 🙁 Kommenterar mera på Insta 🙂 Men joo ja förstår de är inte samma sak… 
  Skorna är btw helt MEGA FINA!

Annons
stats