Fredag utan karaktär | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Fredag utan karaktär

Det är fredag. Jag känner mig bara helt off. Det är kallt ute. Mitt hår är som tuggummi. Ni suger på att kommentera bloggen på vintrarna. Jag suger på att komma med grymma inlägg. Jag sover inte på nätterna. Är en zombie. Någon busringde mig imorse. Min ena lins var på rymmen men jag hittade den. Mina blåbär är slut. Magen gör uppror pga all pepparkaksdeg igår.

Ja listan kan helt enkelt göras lång, jag har en sjukt kass start på denna dagen kan jag säga. Ska inte fredagar vara roliga och peppande? och låt er inte luras av bilden, för håret ser fint och lockigt ut kanske men i själva verket är det bara ruffsigt och oborstat.

IMG_0065.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  What Ida said! Är också fett trött och det är kallt. Vem blir på bra humör av det? Sitter och tycker synd om mig själv för jag tatuerade revbenen igår och it hurts like a bitch så här dagen efter! Aja var värt det. Vill också ha blåbär..och psysalis (stavning?) och choklad…aja vi får tänka att det är FREDAG idag, woho!

 2. Ida

  Vi löser problemen ett i taget.
  1. Du har köpt nya varma kläder 😀
  2. Tuggummi är bra för tänderna, så gnag lite på håret så ska du se att du är direktkvalificerad till en tandkrämsreklam sedan 😉 eller duscha. Du gör som du vill.
  3. Blir dina läsare bättre på att kommentera gör du roligare inlägg. Vårt ansvar. Winwin!
  4. Coffee is your friend!
  5. Okej, zombiefrågan har jag ingen lösning på än… Om jag inte får tag i motgiftet från I am Legend.
  6. Stäng av ljudet på mobilen på nätterna 😀 även vibrationen.
  7. *Kastar blåbär*
  8. Du må ha ont i magen, men erkänn. Det var värt det för att få pepparkaksdeg.

  Ha en bättre fredag 😀
  Kram!

Annons
stats