skillnad på läpparna uppe & nere.... | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

skillnad på läpparna uppe & nere….

Jag följer en hel del bloggar, varav Dessie, blondinbella och Paula är tre ut av dem. Det dessa tre blandannat har gemensamt är att de är unga mammor. Den jag kommer fokusera mest på i detta inlägg är Dessie. Hon fick sin son för 7 (??) veckor sedan och under dessa 7 veckor plus under hela hennes graviditet så har hon fått stå ut med fler hatkommentarer än vad det finns lockar på Magnus Ugglas huvud. Varför? Jo för att hon varit en festglad tonårstjej som levt ett glammigt liv. Tills hon blev mamma. Men i vårt land Sverige så begriper inte människor att folk förändras. Speciellt när man är ung!! Dessie har fått såna sjuka kommentarer ibland har jag sett på både instagram och på hennes blogg så de är skrämmande. Soc ska ta hennes barn för att hennes läppar är stora, hon är världens sämsta mamma för att hon solar solarie och hennes son kommer skämmas när han läser hennes blogg när han blir äldre.
Ingen förtjänar såna kommentarer, och speciellt inte av såna som inte känner personen i fråga personligt. Jag VET att hennes som kommer att kolla i hennes blogg och se att “oj vilken galen tjej min mamma var innan jag fanns” men sen kommer han se förändringen i hennes liv, han själv, och då kommer han att bli stolt över sin mamma. För hans mamma klarade alla elaka och hemska kommentarer, hon lyssnade inte på skit utan hon tog hand om sitt barn istället. Och istället för att lägga energi på såna idioter så la hon sin energi på sin familj, som betyder allting! Hade min mamma varit utsatt för sånt när jag var liten, och ständigt fått såna hatkommentarer, så hade jag varit stolt över min mamma. Stolt över att hon inte lät någon förstöra henne, trycka ner henne eller fick henne att stänga bloggen. Jag hade varit stolt över min mamma för att hon var så stark, och för att hon alltid valde att gå sin egen väg. Är inte det att vara en förebild för sitt barn i uppväxten så vet jag inte vad förebild är.

Jag tycker att folk ska döma andra för deras förflutna. Det är förflutet och går inte att göra nånting åt, vare sig om ni kommenterar elakt eller inte. Det spelar ingen roll hur mycket hon söp och rökte förut för det enda som spelar roll just nu är hur Dessie är NU! Men ni kanske varit så fyllda av fördomar och skit att ni inte märkt förändringen. Det är inte det förflutna som ska spela någon roll nu. Och innan ni dömer andra, var säkra på att ni själva har rent mjöl i påsen. Eller ni har rent socker i bullarna. Så jäkla synd om er, att era föräldrar inte lärt er hur man ska bete sig mot andra människor. Kanske era föräldrar blev påverkade av andra, var så osäkra och aldrig vågade stå upp för sig själva? Kolla då vilka barn de fick, sjukt osäkra idioter som sitter och kommenterar anonymt på bloggar.

SHIT ÅHNEJ JAG KOMMER INTE KUNNA SKAFFA BARN, FÖR JAG HAR PUMPAT MINA LÄPPAR MÅNGA GÅNGER OCH OPERERAT BRÖSTEN!! KATASTROOOOOF. Jag som hade tänkt föda mitt barn via mina läppar och uppfostra mitt barn via min mun. Eller ja, jag lär ju föda mitt barn mellan mina läppar (fast inte dem jag har i ansiktet).. Det är väl ändå skillnad på läpparna uppe i ansiktet och nere mellan benen.

IMG_8627

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats