fun with balloons på hotellet | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

fun with balloons på hotellet

Hoppas er påskafton varit bra hittills och att ni käkat ägg, träffat påskharen och allt vad man nu gör. Jag och Sabina har precis haft ballongkrig här inne på hotellrummet efter en dag på stan och nu ska vi gå och äta middag, sedan ta ett skumbad ihop. Som ett äkta kärlekspar =)

Bilderna här blir jag glad av, även fast min frisyr ser värre ut än Lasse Åbergs ögonbryn men det gör inget.

IMG_9599

7

aa

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linda

    Inte för att jag vet varför men din ”skadade” hand eller vad du kallar det, är typ det gulligaste jag sett.
    Jag fattar inte varför, men tycker din hand är så sjukt gullig 🙂

Annons
stats