Gårdagen var bra | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Gårdagen var bra

Eftersom denna dagen är skit (inget har hänt. Den bara är skit och bajs och rövhål) (sjukt mogen jag är) så kan jag ju berätta om gårdagen. Jag och min kusin Sandra drog till Ikea för att äta julbord. Först hittade hon världens största tavla, och att bara få in den i bilen var ett projekt alltså. Vi brände nog 1000 kalorier under tiden vi försökte få in den så det var ju tur att vi fick i oss de dubbla i kaloriväg sen på julbordet 😉
Först gick det nästan att stänga dörren. Men inte helt. Vi hade 3 val. Antingen slå igen dörren hårt och hoppas på de bästa men riskera en söndrig dörr och tavla, eller köra hem med öppen bildörr, eller ändra strategi:

IMG_0095.JPG

Vi valde det sista alternativet och ändrade strategi alltså. Mest för att ingen av oss hade råd med en ny bildörr såhär i jultider. Tillslut klarade vi det faktiskt.

IMG_0094.JPG

Sen var det bara att hugga in i maten.

IMG_0090.JPG

IMG_0093.JPG

IMG_0092.JPG

Julpyntat och fint hade dem också. Jag vill typ bo på Ikea under julen. Alla fina rum gör mig galen.

IMG_0091.JPG

Hemvägen var nog den roligaste bilfärden jag åkt på i hela mitt liv. Jag skrattade så mycket att tårarna sprutade. Antar att jag hade så kul att det är därför jag har en sån skitdag idag, glädjen räckte liksom inte till.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats