gästblogg mitt i natten | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

gästblogg mitt i natten


WOOHOO!! JAG VÅLDGÄSTAR MIIXX´S BLOGG NU! Klockan är över 00.00, vilket betyder att det är den 23e april. Och vad händer då? JO, IT´S MY BIRTHDAY!! PS. Kalla mig INTE födelsedagsgris. jag är förfan en hund. Syns inte det?

Jag hoppas inte min matte glömt bort det, för då kommer jag att ta av mitt tikskydd och blöda ner hennes säng. Igen.
Nej men jag är oftast snäll faktiskt, jag vet att jag är kass på att lyssna ibland men come on.. Står jag och luktar på bajs på marken så låt mig vara, jag är helt uppe i den doften och att försöka komma på vem som kan ha lagt den bajskorven där att allt annat försvinner runtomkring mig. Ibland låtsas jag att jag inte hör, bara för att jävlas. Miixx är van vid att folk inte lyssnar på henne, för det gör inte Gabriel heller.

Hå hå håå, undra vad jag ska få i födelsedagspresent detta året? Sist hade jag ett kalas med min bästis Trixi, men hon åkte iväg till ett sjukhus förra året och kom aldrig mer tillbaka. Min familj sa att hon valde att resa utomlands ett tag, men eftersom alla var så dystra så tror jag att hon är i hund-himlen, min bästis.. Detta året vill jag ha en ny säng, en pannkakstårta, leverpastej och ett nytt koppel och halsband. Och självklart ett ben. Gärna en flygbiljett till Trixi med, då kunde hon och jag gått runt med en varsin drink på stranden, solbrillor, och jagat killar. 
Nej nu ska jag sova lite, jag ska krypa upp på min matte, hon är så mysig att sova bredvid. 

Godnatt alla mina fans, vi hörs om några timmar!!
-BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE!!

zz2

zz

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats