glidmedel är till för mina andra läppar | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

glidmedel är till för mina andra läppar

Svullnaden på mina läppar börjar lägga sig, värst var det nog igår haha ångrar nu att jag inte tog en bild, fast å andra sidan hade hälften av er tappat hakan och andra hälften av er hade väl kommenterat “DUCKFACE, DÖÖÖ VA FULT!!” även fast jag hade förklarat att det är svullet och inte kommer se ut så sen, nåja 😉 

Här är två bilder från när de var svullna samma kväll jag hade gjort dem. Det är alltså inte såhär slutresultatet kommer bli sen, jag måste vänta med att visa en efter-bild tills det inte är svullet annars blir inte bildresultatet rättvist ju. Men jag älskar mina läppar : ) Och det är inte femtio kilo läppglans jag har på dem utan det är sånt fuktmedel så de inte ska bli torra. Så nej det är inte glidmedel heller som nån skrev, glidmedel är till för mina andra läppar vettni..

IMG_4373

IMG_4355

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats