GLÖM INTE VEM DU ÄR. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

GLÖM INTE VEM DU ÄR.

Fick ett mail, en fråga om hur fan jag kunde leva med mig själv & med min missbildade hand..
Hur kan du, som skickar ett sånt mail, leva med dig själv?..
Jag valde i flera år att försöka att inte ens leva, att bara liksom finnas, för jag skämdes över handen..
Men sen när jag helt plötsligt insåg att jag inte har nåt jäkla val på hur jag ska se ut helt & hållet, så accepterade jag det.
Du borde acceptera dig själv också.. Så kanske du fattar att man inte skriver såna saker till andra.
P4282721
Visst, jag är inte den finaste människan i allas ögon.. Det vet jag om.
Du som läser detta, du är inte heller den finaste människan i allas ögon.
Men i nåns/någras ögon är du den absolut finaste människan som finns i hela världen.
& du blir omtyckt för precis den du är. Ingen annan kan ta din plats i ditt liv, det finns bara en av dig.
Så vafan ska man försöka passa in överallt då för? Varför inte köra sitt eget race & vara nöjd med sitt eget liv?
Du kommer känna dig mer äkta då.
“jag ska inte snacka om äkta som har silikonbröst”, nej i know.. men det finns nåt som heter psykiskt.. att man kan känna sig nöjd med sig själv & mer äkta, psykiskt! Men för vissa utav er så finns bara det ytliga.
sorgliga människor.
d

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Det är rätt utav dig att inte ta åt dig, för det borde du inte. De människor som klankar ned på andra mår säkerligen inte bra själva, då finner de tröst genom andra människors lidande. Men en dag, förhoppningsvis, så förstår nog dem människorna med att det är helt och hållet fel, sedan får de inte ut något utav det. Det enda de får är personer som mer eller mindre tycker illa om dem tillbaka. För det är varken tufft eller rätt, och det ger dem noll med respekt. Sedan så är det ju så, man ska leva för de som älskar en, och vända ryggen mot de som vill en illa. Kram!

 2. Sandra

  Hej och Hopp!

  Hittade precis hit och vill bara säga JÄKLIGT BRA BLOGG! Du verkar vara en toppentjej, stark och hjärtat på rätt ställe.
  Synd att det finns några barnrumpor som ger sig på dig och försöker trycka ner dig, men som man säger; Det säger mer om dem än om dig själv. Låt dem inte ta din energi, energitjuvar hör hemma på en annan planet 😉

  Kramar

 3. anna

  Hej!
  Mitt första intryck när jag hittade din blogg och såg bilderna i din header var “vilken hora” sedan läste jag den där STOP texten och ändrade åsikt.. det är så vi flesta människor är, vi har fördomar.
  Jag har läst igenom nästan hela din blogg och vill påpeka att du är en väldigt stark tjej! Du är jättesöt. Lycka till i livet. Jag har själv haft cancer och mår fortfarande inte bra av det…

 4. Saara - 19 år Med syndromet "klippel trenaynay"

  Hittade in på din blogg idag. Jätte bra skrivet av dig! Förstår inte ens hur man kan skriva något sådant som personen gjorde mot dig.
  Det är verkligen synd att folk ser ner på en som har någon form av handikapp. Jag har själv ett handikapp och amputerad i benet.

  Du är verkligen super fin och cool! Det är bra att du står på dig! Folk verkar inte alltid fatta att vi är som alla andra! 🙂 Kram på dig!

 5. Linda

  Det där va mig en gullig hand:D inget du ska dölja du är jätte vacker och du har inget att dölja din hand är perfekt som den är bry dig inte om vad små tonårs brudar med lågt självförtroende säger.

 6. Anette

  Blir så förbannad! Vem bestämmer vad som är perfekt? Och vem har gett den här personen mandat för att bestämma vad som är perfekt eller rätt? Skönheten ligger i betraktarens ögon och det är väl en jävla tur att alla inte tycker eller tänker lika så himla trist det skulle vara. Är själv född med en missbildning och har genom det lärt mig att se bakom ytan, det yttre som syns. Det inre visar mer vad du är för person och gör dig vacker. Fortsätt som du gör, det är de som går på dig som är svaga och fula!! Kramis!!!!!

 7. Jennie

  Men fina fina du, gud vad vackert skrivet! Beundrar din styrka tjejen. Ta inte åt dig av sådana äckliga kommentarer bara. Låt ingen annan trycka ner dig. Verkar inte som du tillåter det heller. Fler som du TACK! <3

 8. Josefine

  Du är jättefin, och du är en sån människa jag gärna hade lärt känna.
  Jag är inte så mycket för nytt folk, känner mig oftast obekväm.

 9. Anna

  Du har så rätt i det du skriver så jag blev rörd av dina ord! helt ärligt, miixx, din hand är söt.. jag tycker verkligen det! det är någonting synligt som ger dig ökad charm så då kan andra tycka vad fan dem vill, det är min åsikt i alla fall 🙂 jag utnämner dig härmed till min blogg-guru.. 😉 Kram på dig!

 10. Lola

  Hej! Första besöket och komentaren, skit i personen som skickat en så idiotiskt mejl sådana ska man skratta åt, eller kanske tycka synd om faktiskt. De för fan sorligt om såna. Även du Elina, skäms aldrig, det är dem okunniga som inte ser alla människors värde oavsett utseende skall och borde skämmas!

 11. elina

  båda mina händer är missbildade och jag skäms över det varenda dag.. jag förstår hur du känner dig

 12. Cecilia

  Måste få säga en sak bruden.. fyfan vad jag uppskattar dig! jag ser upp till dig, stå på dig, låt ingen elak kommentar förstöra! Den som sitter och kommenterar genom en skärm skulle aldrig ha ryggrad till att säga någon sådant! Om man ska se posetivt.. du fick en gåva, en annorlunda sak som du måste leva med (menar positivt)! Det gör dig till just den du är, just du och ingen annan!

  Älskar din blogg och din utrstrålning, never give up bruden!

 13. nathalie

  fyfan vilken skön stil du har ! :’D du skriver så sjukt bra saker och du är otroligt fin tjejen! beundrar dig otroligt mycket!

 14. my

  fy fan, vilken jävla idiot som har skrivit så till dig. du är fin precis som du är malin och det vet du! <3

 15. OHL5TRÖM!

  Hej!
  Asså jag diggar dig sten hårt!
  Du lever liksom ditt eget liv,riktigt inspererande! 🙂

  Men du är väll högerhänt då? ;$
  tycker det är riktigt synd om dig! av allt du liksom in ”kan” göra, och mobbning/kränkning.. 🙁

  du är iaf sten cool! ser verkligen upp till dig!
  tacksam för svar!:)
  // din dagliga 14åriga läsare Cornelia!(a)

 16. Viktoria Skålberg

  Jag vill först och främst säga att jag älskar din blogg och att du är perfekt som du är och du ska inte skämmas över någonting för tycker att du ska vara stolt över att du vågar visa vem du är och inte låsas vara någon du inte är, tacksam för svar, från din dagliga läsare viktoria skålberg

 17. Pikachu

  Du är stark som valde att vända ditt liv till det bättre och leva med din hand, trots dagens normer. Jag finner det otroligt starkt att våga visa vem man är trots ev handikapp och att man står för sitt “fel”. Du är vacker som du är, även om din hand inte ser ut som alla andra.

  Jag diggar dig stenhårt! Stå på dig, din energi och din egen glädje smittar av sig på andra! //Fd missducky.eu numera Pikachu 🙂

Annons
stats