godmorgon + min helg | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

godmorgon + min helg

Godmorgon hörreni, hoppas ni haft en bra morgon (eller ja, ni som är vakna iallafall).

Tänkte berätta lite om min helg i Köpenhamn, wonderful!!!!
Fredagen: Först när jag och Sabina kom dit på fredagen så åt vi, sen kollade vi på en konsert med Kim Larsen och ingen av oss visste vem det var så vi stod där och låtsassjöng, skrek och dansade i publiken. Där var säkert 1000 pers, utan att överdriva alltså.. Det sjuka var att det var inne på tivolit och FÖRSTA steget vi tog där inne så blev vi uppraggade av två danska killar haha. De var supersöta men de trodde inte på att vi var svenskar? Vi pratade svenska men de trodde vi fejkade.. man bara jaja okej vi säger så 😉 haha! Sen stack vi hem på natten och det var askul, jag och Sabina rockade loss på balkongen och i sovrummet. Herregud vilken överskottsenergi sen helt plötsligt la vi oss ner vid 3-tiden på natten och bara deckade haha..

Lördagen: Vi vaknade till värsta solen, så vi sprang upp, åt lite frulle och fixade oss. Sen drog vi ut på stan, på Ströget. De är så stort och finns så många affärer men eftersom det var vääääldigt varmt så satte vi oss och åt frukt och en god fruktdricka. Sen kom några killar och satte sig vid oss, de började klä av sig och Sabina bara sa massa saker för hon inte trodde de fattade vad vi sa HAHAHA men de fattade tydligen allt! De var trevliga men vi satt bara där en stund med dem. Sen när vi skulle gå vidare fick jag glädjetårar nästan för jag fick syn på Musse Pigg och Mimmi som stod på gatan. Man fick ta kort på dem och de kostade men vafan, glädje på hööög nivå haha! Sen blev vi hungriga och stack “hem” för att äta, så kollade vi lite tv och så färgade vi vårt hår. Det var en impulsgrej verkligen… Haha ni får se sen. Till slut var klockan mycket så då stack jag och Sabina ut och allt var bara för crazy! Sen innan vi skulle sova kollade vi ett par grannar som hade sex, shit asså haha.

Igår åkte vi hem vid 1-tiden, hoppade av i Malmö för att hänga lite på Starbucks och sådära, sen åkte vi hem. En riktigt lyckad helg alltså, tur vi snart ska dit igen! Woho 😀 Här är lite bilder, en jäkla bildbomd får ni nu alltså. Ready? yeah!
1

2

4

6

57

m2

0

Se! Jag fattas fingrar på min ena hand, men det kunde varit värre. Kolla han på bilen ovanför, han har inget huvud!

k

Se! Jag fattas fingrar på min ena hand, men det kunde varit värre. Kolla han på bilen ovanför, han har inget huvud!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sarahh

  Fina bilder, knasig helg 😉 älskar att du är så skämtsam som de i slutet med han utan huvud xD

 2. Ida

  Men så smart jag är… Kollade såklart under tips och hittade direkt. Jag har ett myggbett i nacken också, det kanske ligger där och stör min hjärnkapacitet -.- uffesakerochting alltså!

 3. Ida

  Men åh, riktigt awsome helg, lite trevligare än att jobba inomhus 😉

  Du skrev ju om myggarmband för ett tag sedan, som du tyckte var bra. Jag tog en långpromenad här om dagen och är “myggad” över hela benen, och nu hittar jag inte inlägget så jag kan inte se var du köpte dem! Tell Me?

Annons
stats