godmorgon, nu drar vi! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

godmorgon, nu drar vi!

brr

Godmorgon! Haha detta kan ju vara årets bästa start på en morgon hittills med tanke på vad jag vet vart vi ska idag! Jag vaknade upp med Gabriel och vi har precis käkat frukost så nu ska vi hämta upp Sabina och hennes pojkvän sen drar vi till Ullared och sedan Liseberg. Jag och Sabina vill inte alls till Ullared men killarna tjatade så jaaaa vi fick ge med oss liksom. Tror ni mig? 😉 Snälla säg ja.
Tyvärr verkar vi inte ha vädret på vår sida idag men vad kan man vänta sig när det gäller Sverige? Om det öser ner får vi köpa såna sexiga regnställ helt enkelt. Liseberg öppnar inte förrän kl 15.00 idag så vi har gott med tid på oss (peppar peppar, annars händer de väl nåt på vägen) och därför hinner vi ett par timmar i Ullared först.

Om ni hade tänkt ut och köra idag.. GÖR INTE DET. Vi kommer nämligen vara rätt vilda i bilen är jag rädd för.. Alla har olika musiksmaker typ. Jag lyssnar på det mesta men sen har vi en som gillar house och en som gillar hårdrock. Kommer nog bli en spännande utflykt detta 😉

lis

PS. jag vet att jag äger i paint.
/nya Picasso

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Tror det är den snyggaste paint-bilden jag sett ;D Haha. Ser ut som att du, Malin, har tagit tag om ratten? 😛 Kör inte killen din? HAha. Hoppas ni får en fantastisk dag!  O en dag ska jag med till Ullared… Har aldrig varit där innan… *drömmer*

Annons
stats