lottar ut tre stycken! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

lottar ut tre stycken!

Untitled-2

IMG_0211

IMG_0212

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hanna

   läser sällan böcker då jag tycker det är förbaskat tråkigt, men denna verkade sjukt bra! så jag får hoppas att jag vinner en! ^^ Håller tummar och tår!

 2. Sara

  Jag vill vara med!! Läser inte böcker så ofta längre (typ nästan aldrig om jag ska vara helt ärlig) men denna bok lät verkligen jätte intressan så jag skulle jätte gärna vilja ha ett exemplar:)
  Tack Kram

 3. Hannah

  Det hade varit jättekul 🙂 Jag älskar böcker & nya spännande böcker är aldrig fel 🙂 Så jag är självklart med 🙂 Kram

 4. Fannie

  Åh! Jag hade jättegärna vunnit en sån bok. 😀
  En av de bästa böckerna jag har läst är “Häxa” – Celia Rees, och hade väl gärna funnit någon i samma kaliber. Det är väldigt spännande med häxor, har till och med varit på häx-&spökvandring i England och lyssnat så oerhört nyfiken!

 5. Zabina

  Jag vill vara med, finns typ ingenting bättre än att krypa ner i sängen lite extra tidigt på kvällen bara för att hinna läsa ett kapitel extra! 😉

 6. Erica

  Hej!
  Jag vill gärna vara med om tävla, har nyligt läst ut en bokserie på 47 böcker. Kan även nämna att det var fjärde gången jag läste den serien så jag är i ett stort behov av något nytt.
  Kram / Erica

 7. Jennie

  Jag är på! Har sett reklamen om boken på de flesta bloggar och den verkar så himla bra! Har så svårt att hitta bra och intressanta böcker men den här verkar vara precis en bok jag skulle läsa ! kram pådig 🙂

 8. Jessika

  Haha! Som en bokmal jag är, så bara MÅSTE man ju vara med
  I tävlingen! Googlade boken, och den verkar riktigt bra!

  Hoppas det är okej att man inte har blogg? 🙂

  Trevlig dag fina du! 🙂

 9. Stephanie

  Din blogg är awesome! Hade inte tackat nej till att lära känna dig!
  Självklart skulle det inte sitta fel med boken 🙂
  Puss och hej leverpastej!

 10. Tanya

  “Jag är med och jag är fin som jag är” som du brukar vilja att vi ska säga, hihi! Jag är med och skulle verkligen uppskatta att få en sån bok då jag brukar sluka upp böcker och jag älskar också en sån här sort av bok… själva häxor, magi, Gud osv osv… sånt är verkligen min grej. SÅ SNÄLLA MIIXX/MALIN. Kan du vara snäll och skicka en sån bok till mig? Det skulle betyda grymt mycket för mig!

 11. Matilda

  Hade supergärna vunnit en bok. Det enda jag någonsin har tävlat om och det enda jag någonsin kommer att tävla om haha 🙂

Annons
stats