HAPPY NEW YEAR LOVERS! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

HAPPY NEW YEAR LOVERS!

HAPP

Jag är i London och förhoppningsvis har allt gått bra. Eller är jag död. Men det hoppas jag inte.
Tiden här i London går en timme efter svensk tid så när ni lever år 2013 är vi kvar på år 2012 haha. (min humor) Jag har inte hunnit fixa internet än eftersom vi faktiskt kom hit idag och bara ska stanna två nätter men ni får ha en jäkla bra kväll och natt – hoppas ni inviger året på bästa sätt!!

Pussar & kramar så hörs vi nästa år. fan vad jag älskar den rubriken på nyårsafton, “nästa år”. “nu ska jag inte äta förrän nästa år” “mamma, vi ses nästa år” “nu ska jag inte kissa mer detta året” osv. Grymt kul! 😀 ROCKA LOSS, ROCKA DETTA ÅRET!!!!!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Finlandsvensk ;)

  Hej! Hoppas du har ett bra ny år! 🙂
  Förretsen så tycker jag att du har en bra blogg och att du är sjukt vacker. <3
  Du verkar vara en jätte rolig och snäll typ! O din blogg är oxå jätte rolig och inte bara såndän “smink/ kläder” (om du fattar) 😉    
  Du peppar även andra att va sig själv och att det inte är något fel på att vara tjock m.m. och det är väldigt bra av dig! 🙂
  Och till sist måste jag bara säga att det är elakt av andra att säga fula saker till dig om din ena hand. värför f*n har folk såna stora problem att dom måste göra så. Alla ser ut som dom gör och så är det bara. “Miixx” du ska veta (nog för att du säkert vet det redan) att du skall inte ta illa upp för vad andra säger…

Annons
stats