här är ju jag | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

här är ju jag

Om någon har glömt hur jag ser ut så ser jag ut såhär. Nästan vanliga outfitbilder, vad har hänt med mig?!?!?! jag som brukade ta så knasiga och roliga outfitbilder… Hmm jag ska bli knasigare på detta =) 

Toppen kommer från topshop i London, legginsen också. Och själva jag kommer från mamma och pappa. Eller från storken, jag är faktiskt inte helt säker. Så att ni vet. 

o2

o3

o1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tanya

    Hej Miixxis! 😀 . Jag undrar vad du använder för eyeliner? Det ser verkligen öppet och klar vitt ut. Jag har själv en vit eyeliner men den håller inte så speciellt länge + det blir inte SÅ vitt som du har… Så vilket märkte är det ifrån, vart har du köpt den och vad kostar denna? Jag vore EVIGT tacksam för svar så fort som möjligt! Antingen här eller via ett blogginlägg… Tack på förhand söta Malin! 🙂 . Puss och kram! /Tanya. P.s Jag älskar din blogg och jag läser den VARJE dag! 😀

Annons
stats