Har hamnat i mat-koma | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Har hamnat i mat-koma

Är hemma hos Skalis nu! Hon skulle bara till jobbet en snabbis men jag känner mig som hemma här(som alltid när jag är här, jag älskar att vara här!) vi har precis lagat mat som vi tryckte i oss och nu är jag så mätt att maten snart åker ut genom öronen. Ligger i soffan och smsar och bloggar just nu. Vi ska se film sen när hon kommer hem och ta igen all missad tid vi haft från varandra så vi hörs imorgon, tusen pussar till er 😀

20120731-210248.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Först! Håller med Malin, Majs är inte direkt ngt gott, hehe, men det kan gå bra i en sallad. (om de inte är för mkt majs).
    Sedan! Jag undrar varför man ofta ofta ofta äter så mkt så man hamnar i koma… händer ofta ju. 😛 lär man sig inte vart sin gräns är? hehe

Annons
stats