"he´s so cute" | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

“he´s so cute”

Haha alltså jag dör söthetsdöden. Jag vet att jag skrev bara igår att jag inte tror att jag nånsin själv kommer att få barn, men efter detta klippet kanske jag har changed my mind alltså.. Den lilla flickan gråter och är helt förtvivlad för att hon inte vill att sin lilla bebislillebror ska växa upp.

(Eller OK, om en video ska få mig att ändra mig så får det nog vara nåt ääännu sötare.. Jag älskar barn och bebisar, men jag kan aldrig föreställa mig själv att ha det =) )

[youtube width=”625″ height=”544″]https://www.youtube.com/watch?v=84DLT4yRcy4[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tanya

    HAHAHAHA! “Jag vill inte dö när jag blir 100 år” TRO MIG hon kommer vilja dö då xD. Jag är 24 och vill knappt leva längre… Vill dö när jag är 60 bast, haha 🙂

Annons
stats