hej på er världens bästa - gör mig en tjänst & kommentera detta inlägget | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

hej på er världens bästa – gör mig en tjänst & kommentera detta inlägget

Hej på er!

Jag vill att ni ALLA läser detta inlägget och kanske slänger in en kommentar (okej ni suger på att kommentera nu förtiden) men nu ska jag inte klaga på er.. Tvärtom! Jag vill tacka och berömma er. Jag har ju som sagt jobbat heltid nu under en hel månad, för det är praktik som ingår i den utbildningen jag läser. Innan jag började att jobba där så hade jag en sån klump i magen för hur skulle jag klara av min blogg? Den tar ju normalt sätt flera timmar varje dag, nya fräscha bilder ska tas och bra text ska skrivas. Hur ska det gå till om jag ska upp varje morgon klockan 6 och jobba..? Hade jag haft en blogg där jag kunde slänga in mobilbilder, bara skriva lite om min dag osv så hade de varit en annan femma, men min blogg har fokusen på humor och självkänsla. Om vi jämför med tex Hugo Rosas flickvän, Paula, hon jobbar ju, är gravid OCH har en grym blogg, men hon tar mest “vanliga” bilder och hennes inlägg tar kanske inte så lång tid. Nu menar jag absolut inget illa såklart, både Hugge & Paula är grymma! Men var tvungen att jämföra =)

Nu har fyra veckor redan gått och jag har trivts så bra på detta jobbet, riktigt bra faktiskt. Bloggen har fått lida.. Ni har inte fått se så många bilder på mig, inga outfits eller annat som ni i normalt sätt brukar få. Imorgon är som sagt min sista dag på jobbet sedan efter helgen kommer allt att bli bra igen för då kommer jag lägga 100% på bloggen igen även fast jag har en del pluggande jag ligger efter med. Jag älskar att blogga, och tro mig jag har en klump i magen varenda dag för jag vet hur bloggen kommer sjunka om det fortsätter såhär.. 

Krossa idealen, mina egobilder, roliga inlägg och självförtroende-peppande kommer komma tillbaka! Från och med nästa vecka så kommer ni verkligen känna igen “miixxs blogg” igen. Men det hade underlättat en del om ni hade kunnat skriva vad ni vill läsa om, vad vill ni se för videoklipp? Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt har tappat en del om bloggen nu senaste månaden 🙁
va

IMG_9044

Jag kommer fortsätta blogga fram tills dess men inte så mycket, jag hatar att bara kunna ge 30% typ, jag vill ge 100%!! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Olivia

  Tycker jättemycket om krossa idealen inlägg och så är det kul att läsa om dina tips när det gäller t.ex. förhållanden. Gillar när du delar med dig av dina egna erfarenheter för då kan man lära sig en hel del!! 🙂 

 2. Rebecka

  Fortsätt bara som du redan gör! Inläggen jag gillar mest är pepp inläggen eller inlägg som får än att tänkta till lite. Sen är ju din humor uunderbaar! kram på dig <3

 3. Elin

  Sorry, ja veet att ja suger på att kommentera! ^^
  Allt du skriver e bra, du är en sån härlig människa!! <3  I videon så e de super skoj om du t.ex. fjantar dig med vänner, elr berättar ren fakta o sånt 🙂
  Tycker du kan skriva om precis vad du vill, för din blogg är den bästa av alla jag fastnat för!! <3

 4. emmelie

  Hej Miiix 🙂
  Skriv mer om: VOVVEN!, Krossa idealen, självförtroende, HUMOR, videoklipp(hur du sminkar dig, hur du sätter ihop en outfit, hur du fixar en fin frisyr, en dag i ditt liv, frågerstund där svaren är i videoform, shoppingvideo där du visar vad du shoppat, veckans galna idé? typ hitta på en galen idé en gång iveckan / månaden och filma ? 🙂 osvosvsovs.) 
  Tycker din blogg äger över alla andra just nu, men du ville ha tips så nu fick du några 🙂 hohohoh
  Skriv hellre fler inlägg med lite mindre text än typ mindre inlägg med mega mycket text ! 😀 ( inte för du brukar det, mne de va ett tips 😀 )
  Krraaam!
   

 5. Sara

  Längtar efter det du nämnde! 😀 massa, massa humor, roliga bilder, inspirerande inlägg osv! Sånt som du alltid skrivit om i och för sig men ändå! Man blir så glad av dina inlägg och exempelvis i somras upplevde i alla fall jag massa positiv energi! (: mera mera!

 6. Vilma

  Jag tycker du kan skriva mer tips, snygga kläder, om självförtroende och självkänsla och såklart humor! Sen ville jag bara säga att din blogg är bäst! 🙂

 7. Johanna

  Ibland brukar jag hålla mig från att gå in på din blogg för om jag väntat någon dag så kan jag läsa extra mycket som du skrivit! Fortsätt som du gör, det är helt underbart och outtröttligt. 
  Älskade ditt “saker man kan göra om man är tjock”-inlägg. Skrattade länge åt det!!! Vill bara se mer av dig o din underbarhet. Och med ditt sätt att blanda in humor finns ingen risk att det blir tråkigt. Även när det är allvarligt är det spännande… 
  Hejja dig 😀 
   

 8. Sanna

  Du kan göra ett inlägg om din utbildning.
  Berätta vad du har för mål nu och i framtiden.
  Vad du vill uppleva och hinna göra innan du dör.
  Dina pushande och humoristiska inlägg är de allra bästa!
  Trots att du har varit ute på praktik nu så har jag ändå kollat in här och diggat din blogg! 🙂

 9. tiny

  malin, gå tillbaka två tre sidor och se vad du har skrivit… enorm variation, känslor, frågor, trams, aktuella saker, vardagliga saker, kul, allvar EN HÄRLIG MIIXX! och det är precis det jag älskar att läsa 😉 <3

 10. Jenny

  Som innan!! Massa peppande inlägg, din enormt grymma humor, fanbilder/brev, söta inlägg, outfits, tips och råd och massa fina bilder. Tex visa hur en dag i ditt liv ser ut i bilder 😀

 11. Annelie

  Kommer inte sluta läsa din blogg bara för att du jobbar. Den kan ju bli mer intressant då ju kanske. Du får fler idéer kanske, fler tankar, inspo på jobbet o bla bla bla, Du kan ju bara utvecka bloggen. 🙂 O att ha ett jobb är ju A o O.. Så hejja dig. O din blogg tycker jag inte blivit sämre för att du vart ute o haft praktik 🙂
  Me like your blog! You go girl! 😀
  *krama*

Annons
stats