hej på just dig där! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

hej på just dig där!

Eftersom det ploppar in nya läsare hela tiden (hejsan!) och ni säkert tänker “vadå, har hon inga fingrar”? Så NEPP det har jag minsann inte. Konstigt va?

Jag föddes helt utan fingrar på min vänstra hand, jag har bara tummen där. Jag har opererats cirka sju ggr sen jag var liten så nu har jag liksom “stumpar” eller vad man ska kalla det. Imorgon ska jag ju resa iväg (jag reser typ alltid) så jag hinner inte spela in en ny video till er där jag svarar på frågor om min hand, så jag tänkte publicera en gammal video som ni kan kolla på. Denna videon är nåt år gammal, men svaren är ju detsamma. Mina fingrar har inte ploppat fram sen dess iallafall 😀 När jag kommer hem ska jag spela in fler såna här svar, för jag förstår att folk undrar och kan tycka det är spännande med “annorlunda” saker… Ibland känner jag mig som en freaking apa på ett zoo.

[videofyme id=”402355″ width=”600″ height=”384″]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats