hejsan, hundra stycken kaffelatte tack | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

hejsan, hundra stycken kaffelatte tack

Godmorgon!
Jag vet, jag kommer låta som en typiskt bloggerska som festat hela natten när jag säger detta men.. JAG ÄR BAKIS. Jag brukar inte bli det (kan vara för att jag inte brukar festa) men idag är jag det, vi satt några stycken hemma hos en jättetrevlig tjej och festade och det blev inte att vi drog ut men vi hade sjukt skoj ändå 😀 Hallelulija nu ska jag vingla ner och köpa en sån kall kaffelatte som jag älskar. Eller med närmare eftertanke så kanske jag ska köpa 10 stycken, släktkalas senare idag och allt ju haha 😉

Av nån konstig anledning var de flesta bilder på mig och Macke haha såna jävla linslusar. 
Och angående bilden nedanför.. jag smakade inte den. Räckte med att jag luktade och då ville jag avlida.

f1

f2

f4

f5

f6f7

f3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats