hello from london! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

hello from london!

Första inlägget från London, HELLO!! Resan hit imorse gick bra, jag börjar dessutom bli lite friskare nu med för jag har käkat massa medicin. Vårt hotell är helt okej men internet är segt (som det ALLTID är utomlands!!) vi har gått lite på stan idag, varit ute och käkat och gjort oss hemmastadga på hotellrummet. Snart ska vi börja fixa oss inför ikväll då vi ska till Big Ben för att fira nyår, det regnar och blåser men det gör det alltid här hehe så först ska vi sätta oss på en riktig engelsk pub. Jag har faktiskt inte tagit alls många bilder idag, dels för att jag varit så slö och trött efter resan och dels för att vi inte gjort särskilt mycket pga vädret men innan vi åker hem står shopping, vaxmuseét och annat kul på schemat! =)

Här får ni två bilder iallafall, jag vart helt överglad som en liten unge i en leksaksaffär eller en porris i en porraffär när jag såg telefonkioskerna, så himla coola som på film. Och sen julgranen är från ett shoppingmall vi var på.

2

1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eccu

    Man blir ju bara mer o mer avis på dej 🙂 Min dröm är att slippa till London o fota, speciellt kioskerna men också annat 🙂
    Hoppas du har kul! Massa nyårskramar till dej 😉

Annons
stats