hello october i love you already | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

hello october i love you already

De senaste dagarna har jag gått och längtat, ni vet som när man längtar till julafton? Bara det att jag längtat tills idag, 1 oktober. Varför? Det är väl en helt vanlig jävla onsdag? Ja, fast nä. September var den värsta månaden i hela mitt liv och jag har verkligen längtat efter en ny månad, jag är sån som gillar nya starter när det väl behövs och nu är det en ny månad. En helt orörd månad, en värdefull månad känns det som.

Igår ringde jag ett samtal som satte punkt för en jobbig tid i mitt liv, nu är det bara ett kapitel som jag avslutat. Det känns himla bra, men samtidigt lite läskigt, sorgligt och ovant. MEN.. Jag känner mer positivt för det än negativt, och när jag tänker efter så känns det inte bara som att jag avslutat ett kapitel, utan en hel bok. Ni kan jämföra min känsla med att ni läst ut en bok, en bok som var rätt bra men som sen blev seg men ni kunde ändå inte låta bli att läsa den.. Sen när ni läst ut den så känns det jävligt bra, för nu kan ni gå vidare och läsa fler böcker, bättre böcker. Men ändå, man känner lite vemod och ångestkänsla i det hela även fast man visste att den faktiskt skulle ta slut.. Låter det rörigt, eller förstår ni hur jag menar?
September var bra i vissa perioder, som när jag träffat nya människor nu i slutet tex. Jag har skrattat som tusan. Men det kändes ändå som om jag gick och drogs med att bara veta att det var en helvetesmånad.. Så nu, a fresh new start!! Det händer väldigt roliga saker denna månaden också, en resa till Stockholm är bokad, en resa till Paris är bokad. Jag ska träffa mina vänner, det är halloween, höstmys och allt möjligt. Jag har börjat träna igen, fixat ny hårfärg, jag är bara så taggad för denna månaden. I “vanliga” fall hade jag inte brytt mig om en ny månad eftersom den hade rullat på som alla andra månader, men nu är detta precis vad jag behöver.

Och angående beslutet om min graviditet så kommer ni få reda på imorgon hur jag beslutat.. Just nu vill jag bara njuta av en helt ny start i livet, både ett nytt kapitel och en helt ny jävla bok. Resten av detta året SKA vara bra. För vet ni vad? Man kan inte skapa ett nytt kapitel i livet sålänge man hela tiden tänker tillbaka på de gamla, och samtalet igår satte verkligen den sista punkten. Livet är inte som en saga där man tappar sin sko och en prins hittar den, för tappar man sin sko på natten så är det för att man är aspackad och inget annat, men visst hade det varit skönt att få leva i en Disneyfilm, då vet man ju att det iallafall slutar lyckligt.. Just nu skiter jag i vilket, life goes on vare sig man vill eller inte, så varför inte bara göra det bästa?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Låter som att du verrrkligen är på G upp igen 🙂 Skönt o höra. Läser ju på din sida every day (fast jag kanske inte lämnar ett fotspår här) men det gör jag 🙂  Ska bli skönt o läsa om vad den glada spralliga Malin gör igen. ^^
    O ang. Halloween. Har du ngt extra roligt tips man kan göra med mina elever på fritis (6-8 år gamla). Baka, lekar, osv 😉 Tänkte om du kanske har ngn idé över 😉

  2. fiona

    (Y) där satte du den :)) du skriver så bra <3 har nog sagt det innan men det är fan sant :)) 
    ska du förresten klä ut dig till något på Halloween ? 😀 can’t wait <3 älskar Oktober<3

Annons
stats