Here it is! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Here it is!

Gokväll! Nu har min pojkvän kommit hem till mig så vi sitter ute på en restaurang o ska äta 😀
O som jag berättade tidigare så har jag färgat o fixat med håret. Här är en liten förhandsgranskning, dock ska de färgas liiiiite mörkare imorgon. Men bara lite! Ha de fint så hörs vi, kram o puss!

20111230-190626.jpg

20111230-190702.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia

    gud vad fint! ifall du undrar varför jag inte kommenterat p°a ett tag s°a e det för att jag e bortrest, men jag läser din blogg varje dag änd°a!!! älskar din blogg men jag läser den fortfarande s°a du inte tror att jag har stuckit eller s°a 😛 kram <3

Annons
stats