hipp hipp hurraaa!! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

hipp hipp hurraaa!!


HIPP HIPP HURRA FÖR KALLE IDAG!!
Som ni vet har jag vääärldens crush på vår kung alltså. Lilla Kalle, eller ja “lilla” och lilla, idag blir han 68 år gammal, så för hela 68 år sedan blev det inget valborgs-supande för Kalles mamma, nejdå, hon låg på rygg och särade på benen för att trycka ut kungen. Jag är inte insatt i kungafamiljen egentligen, men jag bara är tokkär i vår kung. Jag tycker att han är riktigt söt och gullig. Sen när han var ung var han jävligt snygg med, jag tycker han påminner rätt mycket om min pojkvän faktiskt.. Jag har även letat fram lite bilder från när vår kära konung var liten, så Kalle, eftersom du säääääkert läser min blogg: GRATTIS!!! Hoppas du blir behandlad som en kung idag! 

ku1

ku2

ku3

ku4

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Jag älskar att läsa din blogg. Jag har haft några riktigt tuffa dagar och så går jag in på din blogg och SKRATTAR, så himla rolig är du. Inte just det här inlägget utan det med ankorna, älskar din humor!!  Det är alltid uppiggande att läsa din blogg, det ska du veta <3

  2. Sara

    Grattis Kalle för fan! 😀 undrar var han köpt den där hatten med öron, blev lite sugen på en sån jag med 😉

Annons
stats