liseberg igår! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

liseberg igår!

Igår var jag ju på Liseberg, och jag såg att några kommenterade om vädret och att det skulle vara jättemycket folk där (de va nåt om några fotbollslag) men vi hade verkligen tur med allt. Det regnade lite när vi kom dit men det betydde att vi typ bara kunde gå rakt in på en karusell utan köer och senare blev det sol och skönt väder! Jag åkte Helix, den var så rolig! Tummen upp, det var liksom lite samma style som de hade på Universal Studios, Disneyworld och Adventureland i Kalifornien, Atmosfear åkte jag ju nästan som jag berättade igår (nästan= iallafall näästan ställa sig i kön iallafall haha) och sen var det alla andra vanliga karusellerna. Jag fick även syn på kaninerna som går omkring på Liseberg, gissa om jag blev typ 5 år i huvudet igen? 

Denna gången var vi även inne i spökhuset “Hotell Gasten”. Inte för att skryta, men jag gick först i hela ledet och jag blev inte rädd en enda gång. Tro inte att jag är en cooling eller så, men jag tycker mest det är faccinerande att kolla på allting därinne. Jag gillar spökliga saker, typ gamla saker, sånt är så himla intressant!! Älskar att läsa om spökslott också förresten. Här visste man ju att OOOJ NU SPRINGER NÅN SNART FRAM SOM ÄR UTKLÄDD. Jag fokuserade mest på att hitta rätt gångar och inte gå fel, eftersom jag hade typ 10 pers bakom mig och jag ledde hela tåget. Visst, jag måste ändå erkänna att jag hade mina funderingar på att gå nån helt annan väg. Typ leda in alla på nödutgången eller nåt, men jag lät bli..

Ni får se bilderna svartvita, för eftersom det inte var så fint väder när jag fotade och sådära så blev det fult. svartvitt är en riktig räddare alltså 😉

w1

w2

Träffade Miley Cyrus, hon ville åka balder med mig så jag bara ja men okeeejdå. Om du lovar att twerka i mitt nylle.

w4

Utanför “hotell gasten”-spökhuset så stod detta spöket där helt ensam och såg ledsen ut tillsammans med sin kudde. Så jag ställde mig bredvid honom och filosoferade. Dock svarade han inte på nåt jag sa, men jag önskade honom en bra dag och sa att han inte behövde vara ledsen utan att allt skulle ordna sig så småningom.

w3

Okej denna bilden måste ni se i färg. HAPPY_GIRL_92. Jag frågade om man fick pussa kaninen, han bara “du får göra precis vad du vill med kaninen”. Diiirty minds. (önskar man kunde använda emoji-smileys här)

IMG_1140

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats