hollywood- kändisar, filmer & himmelriket | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

hollywood- kändisar, filmer & himmelriket

hol1

Jag var ju i USA, Kalifornien, i en månad december-januari 2010-2011 med min pappas familj och en annan familj. Vi bodde bara en liten stund från Los Angeles så vi besökte såklart Hollywood när vi var där! Det var så coolt, jag kan inte förklara känslan när man åkte runt i bilen och såg skyltarna “Hollywood Boulevard”. Här hemma i Sverige har man ju tyckt det varit coolt” om man sett typ Stockholm på en skylt haha.. Sen såg man på sin högersida berget med Hollywood-skylten.. Men det var ingenting jämfört med hur det var när vi hade parkerat och börjat gå runt i Hollywood..

Direkt när vi kom till den kända gatan i Hollywood, Walk Of Fame, så kollade vi på massa av stjärnorna på gatan för att se vilka vi kände igen. Gatorna var så coola, det var som på film (jag och mitt jävla “som på film” asså.. hehe). Sen besökte vi även “Universal Studios” där de spelat in massa kända filmer. Vi fick se hur man spelade in, åka på en tur med ett tåg och kolla på uppbyggda kvarter med fejkade hus osv. Typ som “Desperate Housewifes”-kvarteret, det var coolt, men när vi var där höll de på att spela in inför en ny säsong så vi kunde inte på just den gatan. Man fattar verkligen hur fejkade filmer är kan jag säga. Vi fick se hur bilar exploderade, hur det blir översvämning i filmer, och massa grejer som är känt från olika filmer. Sen fanns det en himla massa roliga karuseller också! Ni vet ju hur glad jag är för karuseller, whooopa liksom =)

När vi skulle dra “hem” till huset vi bodde i så passade vi på att svänga inom Beverly Hills också (haha “svänga inom Beverly Hills” inte ofta man använder den meningen) så vi såg massa kändisars hus och det var coolt. Jag älskar verkligen saker som känns som på film, speciellt amerikanskt. Så att besöka Hollywood var riktigt underbart och helt perfekt för en filur som mig. 

Bilderna under är mina egna, men några är lånade från internet också.
Har någon av er varit i Hollywood? Visst är det magiskt?! Eller hade ni velat åka dit?

hol4

hol2

hol3

hol5

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag kommer ha varit där denna sommar!  😀  Åker till San Diego på tisdag och är där i en månad, nånstans där i mellan så ska vi till Los Angeles i två dagar, det ska bli grymt coolt att se allt!

  2. mandisway - mode, skönhet, resor & allt ni gillar!

    Hej! Du är unik och just för att du och din blogg är så sjukt grymma så har jag utsett er till en av “Sveriges 69 bästa bloggar!” i min egna lista. Jag kom på idén utav att tidningen SOLO och tidningen VeckoRevyn varje år gör en lista med “Sveriges 69 sexigaste män”. Jag tänkte då “varför ska man bara uppmärksamma män? Varför inte bloggare, artister eller vad som? Eftersom att jag då ville fullfölja min idé med att uppmärksamma 69 olika bloggar har jag gjort denna lista som nu får göra entré för första året idag! Du är som sagt med i denna listan, för att se vilken plats du kom på klickar du på länken här bredvid för att inte missa inlägget med listan: http://fames.se/mandisway/sveriges-69-basta-bloggar-swedens-69-best-blogs/#respond
    Stort grattis och hoppas att du blev nöjd med din placering och att få komma med på listan som kommer ta stor plats i bloggvärlden om något år! 
    // fames.se/mandisway

Annons
stats