horar mig på nätterna? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

horar mig på nätterna?

Goddag på er. Varför inte börja denna dystra mörka höstonsdagen med en härlig uppiggande kommentar jag fick? Jag tänkte att det är såå härligt att få sånahär kommentarer som verkligen livar upp vardagen just nu:

“DU E SÅ JÄVLA LAT!!! JAG HATAR MÄNNISKOR SOM DIG SOM ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT LATA. Vad gör du om dagarna? Sover? Bloggar lite när du känner för det och horar dig på nätterna? uuuuuuuschhhhhhh”

Hej!
Jag förstår att det kan vara förvirrande och att många tror att jag kanske bara “glider fram” men så är det verkligen inte. Ni flesta kanske inte vet att jag även jobbar och gjort det sen i somras? Jag älskar mitt jobb, men eftersom jag arbetar med människor och har tystnadsplikt är det inget jag delar med mig av här, plus att jag tycker inte det är roligt att skriva kl 6 på morgonen att “nu slänger jag i mig kaffe sen drar jag till jobbet” det är TRÅKIGT. Jag jobbar väldigt olika tider och olika dagar. Ibland är jag kanske ledig några dagar, men som i helgen jobbade jag sammanlagt 21 timmar på två dagar. För att få det att gå ihop med bloggen så sitter jag på de korta rasterna på jobbet ibland och svarar på mail, och jag går runt och funderar på olika inlägg att publicera när jag sedan kommer hem. Så.. att vara lat? Nej knappast haha.. I skrivande stund håller jag faktiskt på att göra mig redo för att jobba eftermiddag och ikväll..

Sen förstår jag inte din aggression mot mig, du säger att du HATAR mig men ändå känner du mig uppenbart inte. Måste vara jobbigt att ha sånt hat och frustration mot någon, det tar rätt mycket energi actually.. Och vad var grejen du skrev om att jag skulle “hora” mig på nätterna? Sorry men jag behöver inte sälja min kropp för att få knulla. Du kanske själv hade behövt dig ett ordentligt ligg, jag har hört att det ska göra så att man mår bättre och inte är så bitter 😀 

a34

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhh……….????? O.s.v. o.s.v.
  För övrigt uppskattar jag ditt val av arbete, jag är färdig sjuksköterska i januari (yey me *high fivear mig själv*) och jag är övertygad sedan länge att det här är vad jag ska jobba med resten av mitt liv. Fantastiskt arbete! (:
  Jobba med människor är det bästa som finns!

 2. XD

  HAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHHAHAHHHAHAHAAHHHHHHHAHAHAAAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAH

 3. Annelie

  Det är ju en person som verkligen inte läst din blogg länge. Vi som gjort det vet att du har fullt upp verrrrkligen! Så skit i denna människa som antingen är avis lr kanske har en fis på tvären… 🙂

 4. Rebecca

  Hahaha vafan var det för jävla kommentar xD

  Jag är precis som dig, sover om dagarna och bloggar lite.. Då måste den människan hata mig också eftersom jag är rätt lat av mig! 😀

Annons
stats