horor, strippor & kunderna.. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

horor, strippor & kunderna..

Varning för ett inlägg med “fult” språk. Åsikter.

Usch vad jag tycker att det är hemskt med prostituion.. Eller allt som har att göra med att man säljer sin kropp för pengar. När det kommer till strippor och till horor så har jag ingen respekt alls. Nu snackar jag inte bara om tjejerna som sysslar med detta, utan mest om kunderna som köper. Jag tycker inte att något av det är OK, absolut inte. Men jag har mer respekt för tjejerna än för de äckligt desperata männen som köper tjejers kroppar. Det är förfärligt att det går så långt för kvinnor att de inte ser någon annan utväg än att bli strippa eller jobba på gatan för att ha råd med hyra och mat, MEN, jag kan mer sätta mig in i situationen att kvinnor väljer det. De får kanske välja mellan att svälta eller att sälja sina kroppar och har de då dessutom små barn så gör de allt för att kunna tjäna pengar, det låter kanske jättekonstigt men jag kan mer sätta mig in i den situationen än att sätta mig in i situationen om hur i helvete man kan vara så desperat att köpa en kropp. Hur kan man vara så kåt och desperat att man går till en avdankad strippklubb, slänger lite pengar på strippor och så sätter de sig i ens knä och juckar och ålar sig fram och tillbaka..? Eller ÄNNU VÄRRE, hur i hela helvetet kan man köpa en kvinna och ha sex med? Jag kommer aldrig nånsin kunna förstå det. Hur man kan tända på att ge pengar för att få knulla. Ursäkta språket men det är ju så det är! Man kan inte vara så ful att man inte får ett ligg om det inte är med en hora, och man kan inte vara så desperat att man hellre väljer att hänga på strippklubb för att få se lite fitta och bröst än att ta tag i sitt liv och göra nånting vettigt av det. Som ni märker blir jag upprörd av just detta ämnet, men det är som sagt inte själva säljandet jag vill spy på, utan det är på köpandet.. En annan sak om detta som jag vill spy på är killar som endast snackar om att de ska knulla horor, de ska på strippklubb, de enda som finns i deras äckliga perversa hjärna är fitta, bröst, knulla och supa. Vad händer med mänskligheten?! Förut var det mest att man hörde äldre gubbar som höll på att snacka om sånthär, men nu är det var och varannan kille. Jag kan säga som så att jag vet en hel del som springer runt på strippklubb, som köper avrunkningar eller avsugningar av horor i Köpenhamn och liknande och jag vill bara ha ihjäl asen, jag vill inte veta av såna människor. VAD FÅR MAN UT AV DET? En utlösning? Känner man sig ensam och vill ha närhet? För isåfall är lösningen jävligt simpel, sluta köpa kvinnors kroppar, sluta få bånge och äckliga fantasier av det minsta lilla hud ni ser, och skaffa ett riktigt liv för då kanske ni finner kärleken där även sex ingår. Och är det bara “att knulla utan känslor” folk vill så skaffa en kk!! VAD SOM! Men sluta vara så beroende av sex hela tiden. Sluta snacka om hur många ni knullar. Sluta snacka om att ni vill köpa horor som ni vill knulla sönder. Sluta gå på strippklubb för att få se nakna tjejer och sluta kasta pengar på dem för att få känna lite pussy. Det är inte okej. Det är inte okej att ens snacka om att man ska göra dessa sakerna.

Som sagt, allt detta om prostitution är jag riktigt emot. Jag är superemot att sälja sig själv på alla vis, men ännu mer emot de som köper. OCH ÄNNU MER EMOT DE SOM BARA HAR KNULLA, FITTA OCH AVSUGNINGAR I HJÄRNAN. Väx upp, runka bort kåtheten och håll käften. Vad hände med respekt?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. N

  Hallå Malin! Jag älskar din blogg ju, du är så sjukt rolig. Jag har jobbat som strippa i 4 år och älskar det. Absolut inte på grund av pengabrist eller tvång, utan för att det är helt sjukt roligt. Det  antar jag är svårt att förstå om du är så emot det. Men jag behövde kommentera detta inlägget eftersom jag verkligen gillar din blogg. Att prostituera sig har jag ingen aning om hur det är, jag jobbar på en väldigt strikt och bra klubb. Men jag behöver slå ett slag för alla som jobbar som strippor för att det bara är hur kul som helst. Det är inte som det framställs i filmer och dokumentärer för alla. Dom gör snarare oss “glada” ledsna. Hoppas att du ser lite öppnare på saken och inte tycker att jag är äcklig för jag vill fortsätta läsa bloggen. KRAM 

 2. my

  malin: Du kanske tycker de är okej me prostution?

  Miixx du har rätt, värre att köpa än att sälja.
  För många har som sagt kanske “inget val” dom gör de för att försörja sig själva/sina barn.. Och andra VÄLJER att strippa eller sälja sig.

  Jag själv skulle kunna strippa, jag vet hemskt!
  Men jaa.. Om man inte har något, som pengar så hade de fan varit värt de! Hellre de än att svälta och bo på gatan

 3. malin

  Ok, men mord går ju att komma med en förklaring ifall det är nån som inte skulle förstå sig på varför det skulle vara fel. Med detta kommer jag bara på att det är olagligt som gör det fel. Men i Uganda är det olagligt att vara bög men självklart skulle jag aldrig vara emot det om jag bodde där bara för att det är olagligt.Jag var mest nyfiken vad du personligen anser är fel med det.Vissa trivs med det men det är ju sant att visa inte alls mår bra och gör det ändå tyvärr. Men de som verkligen trivs med det tycker jag ska få göra det. =)

 4. malin

  Jag tycker det låter bra att du har starka åsikter men det känns inte riktigt som att du kommer fram till problemet. Varför är du emt att andra gör det? På vilket sätt är det fel och varför väntade jag på att du skulle komma fram till. För att man inte ska vara desperat och skaffa sig ett liv om man gör så? Hmm det låter inte så genomtänkt det där.

  1. miixx

   Malin: om människor inte redan vet varför det är fel att folk säljer sina kroppar så är man nog förd bakom ljuset. Det är både olagligt och förfärligt. Behöver man ens skriva varför? De är ju som att skriva att mord är hemskt men att man måste skriva varför. Att sälja sin kropp eller att köpa en kropp säger sig själv är både hemskt och fel. Det finns inga “varför” eller “därför”.

 5. Sara

  Jag tycker att det är hemskt. Värst är det med all traffiking (människohandel) som förekommer i dessa kretsar. Unga tjejer, ofta från östländer i Europa blir lovade ett nytt liv i Sverige. Vad händer, jo hon tvingas bli prostituerad av en äcklig hallick som tar den största delen av pengar och hon har inga egna villkor över huvud taget. Och det värsta är att det är så svårt att komma åt. Du borde läsa boken Skärseld, skriven av porrstjärnan Linda Lovelace. Den är riktigt jobbig att läsa (övergrepp, människohandel, våld osv) men hon skriver om sitt liv. Det får en att öppna ögonen. Och jag håller med dig, skaffa en kk om man nu är så sugen på känslolöst sex, då är det i alla fall på lika villkor.

Annons
stats