i know i suck right now | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

i know i suck right now

Jag har noll inspiration till bloggen. Men eftersom jag vet hur det är för er, att vänta på nya inlägg som ska vara roliga eller intressanta att läsa men så kommer de nåt tråkigt istället, så ska jag idag verkligen leta fram inspiration. Om jag så ska behöva söka igenom en soptipp, fem olika kyrkogårdar och en övergiven bajamaja så ska jag min själ o da´ få fram min blogglivliga sida igen! Det är skittrist när ni kommenterar så dåligt, men jag vet ju att det inte beror på ER, utan på mig. Man vill ju inte kommentera en svintråkig blogg liksom =) Men har ni förslag på vad ni vill se mer av så hojta. Och angående “sparka bort hinderna”-inläggen så har jag absolut inte glömt det. De är bara det att jag inte riktigt vet hur jag ska göra med svaren på dem eftersom min dators fläkt är sönder och jag därför inte kan redigera nya videos utan att datorn dör, så ja jag kanske borde kolla efter en ny dator idag med? Let´s do it.

Jag fick faktiskt ett roligt mail från en bloggläsare, hon var lite äldre, och det stod att hon var så glad för min skull att jag hittat en ny kille jag fått intresse för. Hon skrev “du behöver inte ens berätta om det, man ser det på bilderna i dina ögon och så har din uppdatering varit lägre än vanligt!” som motivationtext typ. Mja, så är dock inte fallet haha, jag är nog så mycket singel man kan bli.. Detta kommer jag skriva mer om senare också..
e1

e2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats