idag är dagen.. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

idag är dagen..

Godmorgon era små köttbullar!

Idag är dagen. The big day. Jag har längtat sen förra året och nu äntligen är dagen här.. JAG SKA TILL IKEA OCH ÄTA JULBORD! När jag var i Stockholm för 2 veckor sen så var jag på Ikea med en kompis och så såg jag att dem gjorde reklam för ikeas julbord och jag avled inombords av lycka, så jag smsade min ikea-julbords-vän Sandra och vi bestämde en dejt. Den dejten och den dagen är idaaaag!!! Så om ni under dagen runt kanske 4-tiden känner att jorden vibrerar så är det inget jordskalv, det är bara min mun som tuggar hejvilt, eller min mage som kurrar i kön till buffén. (alltså “kön” som i en kö. inte “kön” som i min pussy..)

Det som är skillnad detta året i jämförelse med förra året är att jag nu faktiskt kan se maträtterna på julbordet. Jag har ju så kass syn som sagt, så måste stå och kisa så det ser ut som att jag blänger ihjäl mig och hatar det jag ser, eller så får jag gå fram och sticka ner näsan i maten för att se vad det är för nånting, men nepp inte detta året, för nu har jag ju linser! Tänk lyxen att kunna stå i ena delen av rummet och se julskinkan på andra sidan… OK nu börjar jag snart dregla. Jag ska alltid minnas detta året, the magic year 2014 då jag faktiskt kunde se min mat.

ö1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats