idag drar jag! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

idag drar jag!

Untitled-2

Jag ska packa klart min resväska så fort jag kommit hem hade jag tänkt, sov inte hemma inatt så nu är det stress. jag kommer åka till Köpenhamn idag tillsammans med Sabina och vi kommer vara där hela helgen. Jag vet inte alls hur det kommer vara med internet, så jag har iallafall några tidsinställda inlägg osv, bra va? Åååh vet inte alls vad jag ska packa heller? Ska vara borta tre dagar liksom så lär inte behöva så mycker eller? Jag börjar få lite bråttom känner jag, jag har inte packat eller är ens hemma, och jag ska hinna ta en buss hem till pappsen också som ska passa Zelma under helgen, sedan ska jag hitta en passande buss till Hässleholm för att sedan ta ett tåg till Köpenhamn.. Whooo jag är taggad iallafall, det ska bli så skönt att “komma bort” en helg tillsammans med min älsklingsvän. Ikväll ska vi till Köpenhamns tivoli och kolla på en konsert 😀

Här är mina nya två klänningar jag beställt som jag fick hem igår. Känner mig som en twister-glass.

20120629-121621.jpg

20120629-121630.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jätte fina klänningar, skulle själv vilja ha sånna, men det är så obehagligt när man känner dragkedjan mot kroppen.

Annons
stats