idag började det.. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

idag började det..

sv

Jag älskar att utmana mig själv och se vad jag klarar av haha. För nån dag sedan hittade jag en utmaning på 21 dagar. Inget godis, kakor, chips, vitt bröd, snabbmat, choklad eller glass under 21 dagar. Waaaaah. Ångrar nästan denna utmaningen innan jag knappt börjat. Tur att jag har min kompis Petra som också ska anta sig utmaningen. 

Anledningen till att jag tror detta blir svårt är för att jag några ggr i veckan iaf äter godis, när man kör förbi donken blir de lätt en cheeseburgare, eller typ som goda baugetter till frulle. Men jag ska klara detta. Dessutom kommer min kropp må bättre, jag kommer få mer energi också. Äter jag godis, chips, glass osv blir jag sjukt trött och min energi sänks. INTE BRA, JAG VILL JU HA ENERGI. Heja mig!

i3

Detta är typ jag i vanliga fall:

i15

Men nu ska detta vara jag:

i8

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Oh jag antog samma utmaning igår fast då visste jag inte om att det var en utmaning. Eller alltså att det inte bara var min ide utan att det finns som en riktig utmaning haha. Knepigt det där…aja. Åker till London om 23 dagar så det är perfekt! 😀 du är den enda jag kan relatera till som ska göra samma sak haha. Tur det för annars hade jag varit helt ensam!

Annons
stats