inspiration till er helg | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

inspiration till er helg

Jag ska bli bättre på detta med outfitbilder. Jag brukar ju ta rätt oseriösa såna men här är några seriösa.

1. Man ser ju verkligen mycket av min outfit va….
2. Jag ser avslappnad och glad ut….
3. Ok jag ger upp. Jag erkänner. Jag hatar outfitbilder. Jag hatar att ta egna, och jag hatar att kolla på andras.. Outfits är så jävla tråkigt men eftersom jag är den enda som verkar avsky det så får jag kanske inse att det är så den moderna världen funkar, att man ska vara bra på sånt och gilla det =) 

Tydligen ska man skriva vart man köpt allting med. Det funkar inte så bra när man har så kasst minne som jag har, som en urgammal dator typ. Eller en senil guldfisk.
Tröja: London, tror jag! Eller var det Stockholm?
Örhängen: Dem är från Ullared men det låter ju bara skamligt, så vi låtsas att dem är från Dior.
Löshår: Pozehair.se
Näsa: Orginal, har haft den sen jag var en spermie, fast då var jag mycket blekare.
Ögonfransar: Kicks

Summan av kardemumman: detta är lönlöst. Tur att Kenza finns så ni har nånstans att vända er. Och nu när jag tänker efter så är min tröja från Malmö, eller London..Troooor jag. Eller kanske den också är från Ullared Dior. Ha en förjävla bra fredag, hoppas att mitt outfit-inlägg inspirerade er till vad ni kan ha på er ikväll!

IMG_9958

IMG_9961

IMG_9965

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats