isåfall är jag som ett kinderägg - brun på utsidan men blond inuti | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

isåfall är jag som ett kinderägg – brun på utsidan men blond inuti

Vinnaren av en personlig almanacka: Susanna sthl! grattis tjejen! Maila mig på miixxbloggen@hotmail.com

bb

Mjaaaa ni var några som gick på det igår, att jag var blond igår!! Fast vissa såg att det var fejk. Dock blev jag lite orolig eftersom några tyckte jag passade såååå bra som blondin? Herregud jag som redan har beslutsångest varje vecka om min hårfärg haha. Men blond blir jag inte igen, inte än iallafall 😉 Min pojkvän ville inte ens ligga med mig igår för att jag hade blont hår på mig, ehhh.. Hehe. Nu ska vi fixa oss, sen sticker vi och jag har ärenden som vanligt. Men tiden går snabbt då, och imorgon reser jag ÄNTLIGEN!! och min telefon funkar igen 😀
b3

b4

b5

Titta, här är jag! Utan löshår. Bara jag.
Och jag kan tillochmed göra pussmun utan blont hår. Det ni..
b6
Jag tycker nästan jag ser lite mer rolig ut i blont hår. Visst jag liknar en polsk h*ra men vart ändå mer livat?
Känner mig TRÅKIG i brunt nu.. Åhh rackarns också.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. miixx

      Svar till Sandra: mja jag har bara använt det en gång. Har inte riktigt tänkt på det. Men den gången jag använde det blev mitt hår jättelent och fint!:)

Annons
stats