jag är en pinkoholic! är du? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

jag är en pinkoholic! är du?

Untitled-1

Jag har en del prylar från märket pinkoholic, älskar verkligen deras grejer så därför har jag klickat hem ytterligare lite saker (främst snygga träningskläder) för det blir faktiskt roligare och man känner sig mer taggad när man har snygga träningsprylar. Just när det kommer till träningskläder så finns det så många olika märken men just Pinkoholic fastnade jag för redan för kanske två år sedan, det känns liksom 100% jag! Dels för att deras kläder är så grymt sköna men även för att de är snygga och tjejiga! Allt är så värt, sen finns det ju grejer som inte bara är chockrosa, det finns i massa olika nyanser.

Vad jag har beställt får ni se när jag får hem det, längtar sååå mycket. Funderar även på att ha en tävling här på bloggen för er så att ni kan vinna nånting från den hemsidan? Det finns till barn och till killar också : ) Hemsidan heter Pinkoholic.se och ni kan klicka på bilden nedanför för att komma direkt dit. Hokos Pokos!

Untitled-2
liggandetjej

blåser

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Äääälskar rosa 😀  fast det är inte favvofärgen, men den är jättefin ändå 🙂  Så tack för sidan Malin 😉  *kollar läget*
    Kram på dig i stormen!

Annons
stats