Jag har blivit lurad i hela mitt liv | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Jag har blivit lurad i hela mitt liv

OK… detta kanske är sånt man ska hålla för sig själv, för ingen vill speglas som trög. Men jag måste ändå berätta det, för det känns som att jag levt 21 år i en lögn!

Vid matbordet ikväll så sa min låtsaspappa något om “liten som en mal”. Och jag utbrast “MEN MAL ÄR JU EN SÄL!!” och sen skrattade mamma så att hennes tårar sprutade värre än när man skakar en julmust och sen öppnar den. Så sa hon att mal är en liiiiten insekt. Alltså liten som en mal.
Jag har i hela mitt liv trott att mal är en säl. Och har förknippat mig själv lite med en säl just för att jag själv heter Malin (“mal”). Men nu är de inte en säl tydligen. Uppenbarligen. Jag sa ju det, jag har blivit grundlurad och levt i en lögn i hela mitt liv…. Undra vart jag fått det ifrån?
En mal:

20131119-194522.jpg
En säl:

20131119-194545.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fannie

  Du behöver inte vara orolig, har levt halva mitt liv i en lögn.. Morfar tuta i mig att vi åt grävling till middag, någon gång.. Inte reflekterat så mycket mer över det, men självklart har jag ju sagt det till människor.. Fram till för 2 år sedan, då pappa&mamma ifrågasatte om jag verkligen ätit grävling. Men eftersom morfar sagt det, så stämmer det. Dom skrattar åt det än idag. Vet numera att jag inte ätit det, och att morfar ljuger ibland.. :/

  1. miixx

   fannie: hahah förlåt att jag skrattar (skrattar inte åt dig, skrattar MED dig). Det är sjukt vad man bär med sig sen man var liten!

 2. Hannah

  Haha man lär sig något nytt varje dag! Men hur fick du för dig att en mal var en säl från första början? 🙂 Är det för mal rimmar på val eller? Och säl&val är ju båda vattendjur, eller hur fick du för dig det?? VAr det nån som lurade dig när du var liten kanske? 😀

 3. Annelie

  AAAAHAHAHAHahahaaa!!! *skriker av skratt!*
  Men Malin! HAHahahaaaa!
  asså…. HAHAHAHhahaaaaa!!! *skrattar så jag gråter*…..  XD
  Ja, asså det kanske var ngt man skulle hålla för sig själv… 😉  …lr inte! För sånt här gillar jag 😀 Att du bjuder på dig själv 😀 Underbart!
  HAhaha, mal, en säl.. HAHahaaa. ;D

Annons
stats