jag hittade den till slut! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

jag hittade den till slut!

Jag har sett inspirerande bilder till min nya header, och jag hade planerat det länge!! Sen i höstas actually.. Men när jag väl blev peppad nu för att våren och sommaren närmade sig så kom jag på ett liiiiiitet problem, JAG HADE INGEN FLAGGA! Eftersom jag älskar att resa, och jag älskar Kalifornien, så var jag tvungen att ha den amerikanska flaggan, det kändes som ett dödshot från mig själv. Så jag började kolla runt på internet, för jag som älskar allt med den amerikanska flaggan blir helt hyper när jag väl hittar något. Det finns ju inga bra hemsidor med det “amerikanska temat” ju.. MEN, *trumvirvel* jag hittade den perfekta hemsidan. Och det visade sig att de inte enbart hade flaggan, utan massa annat med det amerikanska temat!! Typ kläder, prydnadsaker, smycken.. ALLT! Så jag beställde därifrån och leveransen var snabb, och jag var mycket nöjd. Jag ska sätta mig ner och kolla igenom butiken en gång till sen och beställa ännu mer. Hemsidan heter Us-shop.nu för er som är intresserade.

a

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Jag tänker nog också beställa en USA flagga!  Sån som du har, har velat ha en i flera år och letade till och med efter en i USA men lyckades bara få en liten flagga som nu sitter fastnålad på väggen vid min skrivbord haha!
     

Annons
stats