Jag känner mig blåst | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Jag känner mig blåst

Dagens pinsammaste:
Jag var klar på mötet. Gick till stationen med Petra, mötte Sebastian. Sen behöde jag kissa, så Petra följde med in. Det var toan som ligger precis mitt emot bänkar o under en rulltrappa.

Så när jag hade kissat klart var det Petras tur. Tjejer gör ju så. Kissar tillsammans alltså.
O då gick jag för nära en fläkt. Jag såg den inte. Så den sattes på SKITHÖGT o jag skrek rakt ut. Högre än jag nånsin gjort. Till och med högre än när jag ser en spindel eller är hård i magen.
Så skämdes jag men vi gick ut, tänkte läget va lugnt.
Faaaast alla stirrade. O min FÖRSTÅENDE pojkvän sa att alla i rulltrappan hade stirrat. Typ som om de låg nån under rulltrappan.
Jävla fläkt. Känn dig blåst.

20111031-181805.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Hahahah påminner mig om när jag var i stockholm för några veckor sen! Jag var på centralstationen och där finns det typ affischer som ändras hela tiden, jag såg inte att de var såna så går jag långsamt förbi så helt plöstligt ändras den och de lät (i mina öron i alla fall) jättehögt! Så skrek till jättehögt och det ekade jättemycket och de kändes som om alla bara stannade för att stirra på mig haha 🙁 

  2. Mikaela

    Hej miixx!! Du jag beundrar dig att du har vågat gjort bröstoperation! så jävla snyggt! *mums* 😛 men skulle gärna vilja veta mer! typ vilken klinik du gjorde dem på? hur mycket du har lagt i? hur mycket det kostade och vart du fick pengarna ifrån? blev du nöjd med resultatet? hur kändes det precis efter? fick du byta ut hela garderoben efter? 🙂 anledningen till att jag undrar är för att jag vill göra det men vet inte så mycket om det! snälla svara i ett inlägg eller maila mig? Skit bra blogg! kram

Annons
stats