jag och min kompis slickade på zlatans kamera.... | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

jag och min kompis slickade på zlatans kamera….

Vill ni veta en sak som ni inte visste? Jag har spelat fotboll! När jag var yngre, kanske 11 eller något, och året efter jag slutade så vann “mitt lag” Gothia Cup, antar de blev så grymma för att jag slutade haha 😉
När jag hör fotboll tänker jag alltid på Zlatan, jag vet inte varför.. Jag har inget emot honom eller så, tycker han är rätt gullig faktiskt. Har dock aldrig kollat en hel match när han spelat, men antar jag diggar honom för att han också är skåning. Skånska killar är det bästa tycker jag. De flesta har väl dåliga uppfattningar om honom när det gäller fotboll, men jag är inte så insatt i fotboll längre så det lilla jag sett så tycker jag att han presterar bra.

Jag opererade mina bröst bara typ 500 meter från där Zlatan har sitt hus i Malmö, i Limhamn. Och när jag hade varit på kliniken på konsulation första gången så gick jag och min vän Skalis omkring lite och kollade i Limhamn vid vattnet, så underbart för då hade precis våren kommit. Och rätt va de är så skriker jag typ “KOLLA!! ZLATANS HUS!!! VI HÄLSAR PÅ!“, skalis bara “eh, du tror han är hemma alltså? och att han skulle släppa in oss?“, mjaaa han var nog inte hemma.. För vi gick till hans hus, men där är en mur runt hela huset så man kommer liksom inte in på själva gården men iallafall så fanns där en filmkamera (så de inne i hans hus kunde se vilka som var utanför) så vi ställde oss där och vinkade, skrattade (var väl höga på vårluften haha..), skuttade omkring och höll på. Vi gjorde även gester typ “låååt oss komma in!!” men ingen öppnade, så vi började slicka på kameran. Ja ni läste rätt, två stycken 18åringar SLICKADE på Zlatans övervakningskamera. Det kommer jag aldrig glömma, och om de va nån som såg det lär de nog inte heller glömma det haha.. Vet inte vad som flög i oss.

Så jag har bara roliga saker i huvudet när jag tänker på Zlatan. En skånekille som är grym på fotboll, och som kanske sett mig och Skalis slicka på hans kamera. Så fort jag berättar det för nån så stirrar de bara på mig, som om vi vore totalt blåsta i huvudet.
Antar vi var det också!
zlatan

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats