Jag slutar aldrig att förvåna mig själv.. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Jag slutar aldrig att förvåna mig själv..

Mina damer och herrar, prinsar och prinsessor, fuckers och suckers. Jag sitter på bussen just nu och i min väska har jag det mest märkliga jag nånsin haft i min väska på en buss. Jag blev så sugen på chokladbollar men det är så tråkigt att baka själv och så ska jag möta min pojkvän i stan för vi ska låna vår kompis lägenhet inatt igen eftersom han är på semester.. Och tror ni vi har ingredienser i den lägenheten? Nepp. Tror ni jag är smart? Japp. Jag är nog den smartaste personen jag känner, för jag mätte upp allt innehåll som de skulle vara och har med mig i en påse. Tillochmed margarin. Förresten de kanske inte är så smart att frakta margarin på en buss under en timmes tid..? Skitsamma. Jag är sugen på chokladbollar och nöden har ingen lag. Dessutom kan jag ju sitta och rulla dem här i bussen om vi skulle stå still i en kö, eller om vi kör vilse.

Vad blir de nästa gång? Lussekatter, bullar eller varför inte en paj? 😀

20130829-193714.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Haha! Underbart!  O himla länge sedan jag åt sådana chokladbollar. Måste göras i helgen tror jag.
    O rötmånaden går mot sitt slut nu, men det är ingen fara med det eg. Det var mer förr som det var “jobbigt”, då man inte hade kylskåp osv. Men det håller sig kvar ändå 🙂   Men det är vad jag läst ngnstans, har ingen källa tyvärr.

Annons
stats