Jag vill kunna hjälpa er | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Jag vill kunna hjälpa er

Okej. Eftersom ni känner mig så bra vid detta laget och vet om att jag brinner för att hjälpa andra människor så gott jag kan.. Och för att visa lite av all min uppskattning jag har för att ni var så många som hjälpte mig för ett par veckor sen när jag mådde sämre än jag nånsin gjort så tänkte jag ta upp ett ämne nu, nämligen om just abort. Jag har fått en hel del mail från tjejer som själva ska göra abort, och av tjejer som aldrig varit gravida men som ändå är nyfikna osv. Det är ju inte så omtalat just dethär med aborter, men jag ska säga som så att det är fler än man tror som gjort abort. Jag har under dessa veckorna fått veta runt 10 personer jag aldrig kunnat ana, att dem varit gravida och gjort abort nån gång. Men alla är så tysta om det, och man känner sig så ensam om just den situationen.. Jag hade önskat att en realistisk sida fanns när jag själv låg och googlade runt men bara fann skräckhistorier.

Det kanske låter konstigt att göra ett inlägg om en sådan personlig grej men jag försöker se de som en erfarenhet nu, och som ett hjälpmedel till andra tjejer som är i samma eller liknande situation eller som bara vill veta för att få en större inblick. Jag är ingen barnmorska, och alla aborter är olika från person till person, men jag kommer iallafall att svara så gott jag kan från hjärtat och hjärnan!! Sen kan detta vara en bra bearbetning för mig också, att prata mer om det.. Dela med mig osv. För vissa dagar är de lite jobbigt, med tanke på att jag så gärna ville ha min bebis under de veckorna jag hade det.. Men livet ändras snabbt och tillslut var abort det “enda rätta” eller vad man ska kalla det… Men tänker ändå på de ibland, minst nån gång om dagen. Hade ju gått in i vecka 13 häromdagen isåfall och det var då det skulle kommit ut offentligt om att “vi” väntade tillökning. Istället förlorade jag både killen och fostret. (efter vecka 11 är det ett foster).

Vad vill ni veta om abort? Om min “upplevelse”? Hur jag kände som gravid? När jag tog beslutet? Hur? Har ni frågor? Bara fråga, MEN FRÅGA NU SÅ SNARAST NI KAN, för videon måste jag fixa imorgon!.

20141006-232428.jpg20141006-232434.jpg

Denna bilden är min egen. Hade ju bara 3 dagar tidigare gjort en betydelsefull tatuering med min bästa vän. Den gav mig styrka där jag låg i mitt rum på sjukhuset med världens bästa stöd bredvid mig.

20141006-232810.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Klara

  Vilka preventivmedel använde ni er av? Du verkar ändå vara ansvarsfull gällande sådant så var det att p-pillrena inte funkade eller att p-staven inte gav tillräcklig dos? Har just börjat med ppiller och är livrädd att de inte ska funka.
  Du är stark som pallar allt detta! Kram!

 2. feffe

  Bara man hör ordet abort låter det som en jobbig upplevelse för vilken kvinna som helst som genomgått det…
  vilken stund var värst under “processen” så att säga? var smärtan värre under eller efter? 
  kram <3

Annons
stats