julkalender där man kan vissa resor! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

julkalender där man kan vissa resor!

Untitled-3

Måste tipsa om ett ställe jag blev medlem på igår, det är ticket.se som har anordnat en julkalender under hela december månad. Alltså börjar det om två dagar och jag är TAGGAD! Jag älskar ju att resa så detta var en självklarhet för mig att vara med på. Så i 24 dagar, under varenda dag, så kan man vinna olika priser. Och jag tror det är jätteroliga saker, hela denna grejen tycker jag är fantastiskt bra! Tänk att vinna en resa, eller en rabatt till en resa eller liknande. Hur bra? Man ska bara skriva in sitt namn och mejladress dessutom så det går på två sekunder. Det är helt gratis att vara med också så man kan inte förlora, bara vinna 😀 Många hemsidor luras men just ticket är en väldigt seriös sida så det känns extra bra.

Ni blir medlem här och får vara med och öppna 24 luckor. Om två dagar gäller det!!http://ticketkalender.se/

Vart hade ni velat resa om ni hade vunnit? Själv hade jag velat åka tillbaka till Alanya men eftersom det är regnigt där just nu så hade jag velat åka till Thailand.

Summer-santa-girls-wallpaper-1280-1024_large

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats