just nu: | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

just nu:

Just nu sitter vi (förhoppningsvis) på flygplanet påväg till London, så ser ni ett flygplan så vinka. Resan tar två timmar och sen ska vi ta oss till hotellet också, packa upp lite, äta nånting och vila lite. Vi har ju varit vakna sen klockan 4 imorse och sov inte mycket inatt och nu denna natten som kommer så kommer vi att befinna oss ute på Londons gator eftersom det är nyårsafton! Jag vet inte hur det blir med internet, men vi ska bara sova där i två nätter och jag har gjort lite tidsinställda inlägg så i värsta fall får ni klara er med det tills jag kommer hem igen i övermorgon =)

Här får ni en fin bild på mig och min bästa vän som jag blandannat ska till London med, här var vi i Alanya. 

a
 

Tumblr_mfp4k48uzj1rcgmdoo1_500_large

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats