just nu: | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

just nu:

Jag har en komplettering att göra i min kurs innan den är helt FINITO! (+ ett betygsamtal på tisdag) Jag har aldrig under mina 14 år i skolan hatat ett ämne så mycket som detta jag läser nu, men det är bara att bita ihop.

Bakom mig sitter min betjänt (även kallad lillasyster) och masserar mig, så dedär med att plugga känns ändå helt okej på ett relevant vis. Även fast det känns som att jag ska somna imellanåt. Men lika mycket som jag hatar detta plugget, lika mycket älskar jag massage, så jag antar att det väger upp det hela och jämnar ut sig. Det är nog såhär det känns att lida och njuta på samma gång. Typ som när man sätter sig i en läskig karusell.

s2

s1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats