kan man starta dagen på ett bättre sätt? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

kan man starta dagen på ett bättre sätt?

ll4
Åååh jag vet inte vart jag ska bli av! ♥ Sitter här med tårar i ögonen och vill bara krama er allihopa. Jag vill inte gärna skryta men jag måste göra det för detta är sanningen: Jag har fan världens bästa bloggläsare! Ni skickar hem brev, vill skicka julklappar, skriver fina mejl, gör idolbilder osv. Vet ni hur fantastiska ni är? Jag älskar er! Ni får mig att må bra och bli glad, när ni skriver fina saker så skiner jag mer än solen jag lovar, så varför skulle jag inte kunna älska er liksom. Ni är ju grymma!

Tänk att ni sitter och skriver såna fina saker om mig, och till mig. Ni ger er tid åt mig liksom och anstränger er. Ni tycker att jag gör saker för er men ni ska bara veta hur ni förgyller mina dagar genom att ge mig av er kärlek. Tack bästa ni! Tack tack tack ♥ ♥

Jag fick en kommentar av en tjej som heter Amanda Borg, hon har skrivit ett helt inlägg om mig som jag bara kände att jag var tvungen att lägga upp på min blogg!

ll1

ll2

ll3

Om ni vill komma till denna underbara läsarens blogg så klicka härhttp://www.nattstad.se/AmandaBorg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats