killar är som madrasser | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

killar är som madrasser

Att försöka få ut all luft från en sånhär madrass var enklare sagt än gjort.. Jag har alla tidigare gånger lämnar kvar mina madrasser jag köpt men denna gången kände jag att jag ville ha med mig denna hem. Jag kände liksom hur det klickade mellan mig och min fina madrass som jag även döpt till Hasse.

Man kan jämföra madrasser med killar (förutom att man kan ligga på båda):
Man träffar en hel del olika, men de flesta dumpar man på plats när man fått vad man velat där under tiden ute. Jag menar, det måste ju KLICKA för att han ska få följa med en hem, ellerhur? Sen ser hälften av alla man träffat likadana ut dessutom. Vissa är uppblåsta, andra är helt slaka och tråkiga. Vissa är så känsliga att de spricker av ingenting, men andra har tålamod. Och det var det jag kände med Hasse, han har tålamod. Han har liksom låtit mig glida omkring på honom under denna resan, han har låtit mig ha en annan kille liggandes på honom också. Vi klickade direkt jag och Hasse, och vi har så många fina minnen ihop efter denna resan att jag inte bara kunde kasta iväg honom, jag kunde inte lämna honom i sticket för jag vet själv hur det känns att bli playad. Det handlar om att hitta den rätte och inte släppa taget, så nu är vi officiellt sambos jag och Hasse

19

18

17

16

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats