Klappat o klart o jag kan inte hålla käften | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Klappat o klart o jag kan inte hålla käften

Nu är nästan alla julklappar klara! Har fixat 25 julklappar nu, o så resten idag. Jag köpte även en jättesnygg ring till Sebastian o han köpte ett jättefint armband till mig som vi då ska ge varandra i julklapp. Varför jag skriver det så han ser? jo för jag gillar inte överraskningar hehe. Så typ alla vet redan vad dem ska få av mig. Frågade t ex min storebror om han ville ha ett halsband med en döskalle på o d ville han haha… jag o att kunna hålla käften asså!
Iallafall nu sitter vi o äter o väntar på tåget hem till honom. Så vi hörs imorgon alla pussgurkor/tomater (haha!!)
Fast förresten.. Måste fråga er ju.. Hur går det med er julklappshandlanden? Är ni helt klara med julklapparna? 😀

20111130-180011.jpg

20111130-180017.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. felicia

  Haha, jag har inte ens börjat med det än… vet inte vad jag ska köpa,hittar ingenting till min storebror,inget till min lillebror eller mina föräldrar.. + att jag ska köpa till min kompis och mina kusiner ska jag väl med fixa till.. något tips? Helst ett tips till min storebror som snart flyttar hemifrån… ha en bra kväll,kram 🙂

 2. moufieeh

  långt ifrån, har typ inte ens börjat 😛 fast jag tror inte det blir några julklappar till folk i år, mamma får en kalender & pappa.. får hitta något! resten får nöja sig 😛

 3. Merciie

  Jag har heller inte börjat med julklappar än :P.. Jag är då lite efter haha.

  Gick om dig på stationen i Klippan! Har du killen där eller? 🙂

 4. amanda

  Haha går superdåligt för mig ! Hade handlat till – Pappa – Mamma – Lillebror , till mamma ett skitdyrt örhänge ,men det gav jag bort direkt till henne när jag kom hem ! 😛
  Till pappa köpte jag en asdyr tjocktröja , den gav jag också bort “för han tyckte att det  var så jävla kallt” så då kom jag med den 😛
  Till min bror köpte jag en rätt så dyrt spel”500″ men det gav jag också bort “för han hade tråkigt”
   
  Haha jag är inte bra på det med julklappar !  Antingen ger jag bort innan ,eller så berättar jag !

Annons
stats