kommer hem till sverige! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

kommer hem till sverige!

aaa

*Gääääääääääääsp* jag är så trött att jag bara vill sova, hoppas jag kommer kunna sova på den långa bussresan till flygplatsen som tar två timmar. Men de brukar ju vara så att om man är galet trött så kan man inte sova sen när man väl får chansen. Eller är de bara jag som funkar så hehe? Förvånar mig inte, är van vid att vara lite special på ett knasigt vis!

Vi har precis käkat hotellfrukost för sista gången och sen beger vi oss. Resan hem blir rätt lång men vi ska nog kunna underhålla oss =) Det ska bli skönt att komma hem ändå, att få träffa alla (längtar mest efter svensk mat men vi kan ju låtsas att jag saknar mina nära och kära mer) 
Idag har jag inte gjort några tidsinställda inlägg åt er men ska försöka uppdatera er när jag kommit hem, men visst har det fungerat bra ändå under denna resan med bloggen? Uppdateringen har ju varit lika mycket som hemma i Sverige och det måste jag klappa mig själv på axeln för. För hur skön semester jag än har haft så har bloggen funnits i min hjärna i princip hela tiden. Det är väl det negativa med att blogga, att man aldrig kan “ta ledigt” (missförstå mig inte, jag klagar inte såklart!) 

Vi hörs när jag är i Sverige, jag förväntar mig med att ni alla står med blommor, stora skyltar och allt när jag kommer så att jag får ett riktigt välkommande hehehehe. Nej förfan gör inte det, men ni kan ju kanske iallafall kalla fram solen där tills jag kommer, eller så ska jag fråga solen här i Alanya om den vill följa med mig hem? =)

aa

IMG_2632

IMG_2680

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ronja

    Du måste berätta Selmas reaktion när hon ser dig 😀 (tror din hund hette så?….)
    Förresten har din uppdatering varit grym 😀

  2. Annelie

    Hoppas er resa hem går bra. 🙂 O din blogg har vart super hela er resa ^^ Kände mig inte alls bortglömd 😉 Duktig med uppateringarna ;D  mjehehe.
     

Annons
stats