krossa idealen? är de över? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

krossa idealen? är de över?

SKA KROSSA IDEALEN DÖ UT??

Jag vill ju verkligen vara med och krossa dessa ideal som finns i dagens samhälle. Jag vill inte att någon ska behöva vakna upp på morgonen av ren ångest för att man skäms över sig själv, att man mår dåligt av sin spegelbild. Jag vill inte att man ska sluta leva och ge upp sina drömmar för att man inte vågar gå sin egen väg. 
Därför började jag med “krossa idealen” för två år sedan. Kan ni förstå att det redan gått två år? Jag har hjälpt hundratals unga tjejer (det är bara tjejer som skickat in) och jag är så tacksam för att jag fått chansen att hjälpa er. Men ni har även hjälp varandra, ni har skrivit så fina saker i kommentarsfältet till varandra på krossa idealen-inläggen. 

Men nu då? Det känns som om jag inte får så bra respons på det längre. Jag vet inte om jag ska ta det som att ni skiter i vilket, tycker det är ointressant numera eller om jag ska ta det positivt och tänka att jag gjort allt jag kunnat för er nu? Eller kanske ni helt enkelt inte läst så mycket just i denna kategorin nu över sommaren. Men frågan är er..
Ska jag fortsätta med “krossa idealen”? Vill ni se uppmuntran till att VÅGA ÄLSKA SIG SJÄLV? Jag gör inläggen för er, för att ni ska förstå ert eget värde och att ni duger precis som ni är. Därför är detta upp till er! Jag lägger nu mycket fokus på min blogg igen, det var bara under sommaren som jag jobbade heltid som det blev lite uppehåll.

I min blogg handlar det mycket om att vara sig själv, och jag skämdes (och skäms fortfarande liite) över min hand ju, men ju mer jag visar er osv så blir det bättre.. Just för att man lär sig acceptera sig själv.
st

och vill du vara anonym så kan du det självklart! Om krossa idealen ska fortsätta behöver vi alla hjälpas åt tillsammans!
för er som inte har en aning om vad jag snackar om så kan ni läsa alla krossa-idealen-inläggen [hääär]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    SLUTA INTE, det är alltid intressant att läsa om och man hoppas alltid att det finns ett nytt inlägg om det när man kommer in på bloggen! Keep it up 🙂

  2. Sara

    Följ @bloggare på
    Instagram, vi kommer ha tävlingar, vi länkar er med bra bloggar. Ni får även hashtaga oss på era bilder så delar vi dom vidare på våran instagram bland massa andra bloggare!
    dom 40 första får shoutouts, och det gäller tills imorgon!

Annons
stats